>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Poszukuje dobrego bukmachera dla mnie :)

Status
Zamknięty.
D 0

djmatix

Użytkownik
Proszę o pomoc znów Was

Dziś przybywam z takim zapytaniem &quot;jaki bukmacer będzie najlepszy dla mnie&quot; i zastanawiam się pomiędzy gamebookers i bet-at-home

Teraz czym się chciałbym kierować czy wyborze ...

Dobre kursy - to raczej GB jest w tym lepszy

Możliwie jak najmniejsza wpłata i wypłata - Bet-at-home ma wpłaty i wypłaty bez żadnych limitów

Oczywiście zakłądy live posiada i te i ten

Proszę was dajcie jakieś swoje argumenty za jednym lub drugim bukmacherem lub napiszcie może znacie jakiegoś bukmachera z polskim menu który też mi powinien przypaść do gustu

Dzięki z Goory ????

M 0

matrix

Użytkownik
GB to dobry bukmacher kursy są dobre, obsługa także jest wporządku ma dość dużo meczy live ogólnie solidny bukmacher ma też możliwość obstawiania hokeja łącznie z dogrywką i karnymi czego nie ma Bet-at-home. Bet-at-home to raczej kursy średnie, mało spotkań live za to obsługa i livesupport bardzo dobry. Myśle że dla początkujących Bet-at-home wystarcza ale jeśli chcesz live i lepsze kursy warto pomyśleć właśnie o Gamebookers.

PozdrawiaM

Matrix

beau 1

beau

Forum VIP
Nie mogłeś tego napisać w temacie nizej??tylko stworzyłes nowy temat
Jeśli chodzi o to ,która firma jest lepsza to zdecydowanie GB.W BAH nie ma live na bieżąco tylko na LM,kursy są zaniżane oraz nie ma szerokiego wyboru zakładów jak under/over!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom