>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Poszukiwany system z głośnej sprawy w Polsce

Status
Zamknięty.
A 0

anarchisten

Użytkownik
Witam,

Pamiętacie jakiś czas temu było głośno w mediach o paru panach, zapalonych matematykach bodaj z Wawy, co uknuli jakiś system i wygrali sporo kasy. Potem zrobił się szum i dostali bana od buków na granie. Z tego co doniosły media kolesie przenieśli się do Czech i Słowacji.
Jednak nigdy nie zdradzili jakim systemem grali u buków.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam,

Pamiętacie jakiś czas temu było głośno w mediach o paru panach, zapalonych matematykach z bodaj z Wawy, co uknuli jakiś system i wygrali sporo kasy. Potem zrobił się szum i dostali bana od buków na granie. Z tego co doniosły media kolesie przenieśli się do Czech i Słowacji.
Jednak nigdy nie zdradzili jakim systemem grali u buków.
I uważasz że znajdziesz ten system...... to się grubo pomyliłeś na prawdę.... Poprostu byli ale już ich niema i się raczej nigdy nie dowiemy.

G 46

ghs

Użytkownik
Anarchisten, pora wyrosnąć z bajek. Jedyną grupą, która skorzystała na owej historii, są bukmacherzy. Nie od dziś wiadomo, że marketing szeptany, czasem docierający nawet do mediów, jest bardzo skuteczny.

G 46

ghs

Użytkownik
Dla naiwnych cytat z mediów dotyczący tej historii i kilka liczb:
- Największa wygrana wyniosła 300 tysięcy, za które kupiłem mieszkanie. Średnio w miesiącu wyciągałem 5 tysięcy netto - opowiada Krzysztof.

Sielanka nie trwała długo. Toto -Mix szybko zorientował się, że kilka osób regularnie inkasuje wysokie wygrane. Na ślad &quot;gangu&quot; trafiła pracownica punktu w centrum Warszawy. Zdziwiło ją, że kilku panów zamiast o kondycji Jerzego Dudka mówi o jakichś współczynnikach, mnożnikach, kursach. &quot;Szczęściarze&quot;, w tym Krzysztof, zostali zaproszeni na rozmowy do prezesa Toto-Mixu w Warszawie. &quot;Więcej już u nas nie grajcie. Za dużo wygraliście&quot; - poprosili przedstawiciele totolotka.
Podobno &quot;sielanka nie trwała długo&quot;. No to policzmy ile - &quot;Największa wygrana wyniosła 300 tysięcy&quot; - skoro tak, to można przyjąć, że Krzysztof wygrał w sumie co najmniej 600 tysięcy. &quot;Średnio w miesiącu wyciągałem 5 tysięcy netto - opowiada Krzysztof&quot;. Proste dzielenie - 600 tys. dzielone na 5 tys. = 120 miesięcy, czyli 5 lat.

Wystarczyło podzielić dwie liczby, żeby zdemaskować, iż artykuł był sponsorowany. Ludzie, myślcie!

Nie zaprzeczam, że można ugrać dużą kasę u buków, ale nie u ziemniaków. Sam się zbliżam do kwoty wymienionej w artykule (5 tys/mies), ale to średnia z pół roku (tyle gram) i nikt mi nie gwarantuje, że drugie półrocze też będzie takie samo. A już na pewno kolesie wygrywający na bukmacherce nie pchają się do mediów.

M 641

marian555

Użytkownik
Nie wierzę takiemu gościowi, jak taki on mądry to niech on poda tutaj, na tym forum kilka meczy, zobaczymy jaki on dobry, będzie miał źłe i nic sie nie odezwie, jeżeli to prawdwa niech poda przed meczami typy swoje,

G 46

ghs

Użytkownik
Nie bardzo rozumiem komu nie wierzysz? Mitycznemu &quot;Gangowi Matematyków&quot;? Anarchistenowi? W ogóle mógłbyś się jaśniej wyrażać, poczytać trochę o gramatyce, bo nawet w takim krótkim poście ciężko zrozumieć o co ci chodzi.

G 46

ghs

Użytkownik
Heh, no ja też nie wierzę w istnienie matematyków, artykuł był &quot;sponsorowany&quot; przez buka, aby zachęcić ludzi do gry. Ale nawet jeśli ów &quot;Gang Matematyków&quot; był prawdą, to z pewnością mieli głęboko w dupie czy ja lub ty im uwierzymy, a o istnieniu tego forum mogli nawet nie wiedzieć. To tak jak pisanie, że Windows Vista jest do dupy, a jak jest inaczej, to niech Bill Gates udowodni to na tym forum. Obaj wiemy, że Vista jest do dupy, ale Gates ma nasze zdanie głęboko gdzieś.

M 641

marian555

Użytkownik
W dodatku, jeżeli ktoś chwali się że jest w czymś dobry to niech to zaprezentuje, a nie na przechwalankach się kończy.

G 46

ghs

Użytkownik
Przecież owi &quot;Matematycy&quot; się tutaj nie przechwalali, jak napisałem najpewniej nie istnieją, a jeżeli już istnieją, to o tym forum pewnie nie mają pojęcia. To stara historia z prasy (Super Express bodajże) i paru innych mediów, więc nie wiem do czego pijesz.

M 641

marian555

Użytkownik
Dziwi mnie czasem to , że niektórzy ciągle wygrywają i NIE CHODZI TU O DOŚWIADCZEIE. Biora dużo kuponów, i jakośim na plus wychodzi.

G 46

ghs

Użytkownik
A mnie dziwi, że piszesz nie na temat. Niekoniecznie trzeba znać się dobrze na sporcie, można zbić niezłą kasę i bez tego, na przykład na arbitrażu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom