Witam. Cały czas szukam swojego sposobu na ogrywanie bukmachera. Od 15 lutego zaczyna się nowy sezon siatkówki plażowej na której zamierzam sie skupic w 100% i grać tylko typy z tej dysycpliny. Otworze osobny temat przed pierwszymi zawodami właśnie z typami z plażowki, jednak teraz chce wypróbować jeszcze inny sposob gry. Zakładam że np. nie będe miał czasu na oglądanie plażówki, bo bukmacherke stawiam dalej w szeregu od innych stref życiowych i szukałem sposobu aby nie dostosowywyać sie do grania tylko granie dostosować do mnie. Jedyną słuszną opcją jaka mi przyszła do głowy to granie na zywo, mógłbym też grać inne sporty w oparciu o staystyki ale według mnie na dłuższą mete to nie przyniesie zbyt dużego zarobku. I tutaj musiałem wybrać między sportami dostępnymi praktycznie całą dobre, cały tydzień czyli piłką a tenisem, wybrałem tenis. W mojej histori zdażały sie wpadki po zagraniu typu na zywo po małym kursie, wydawało mi sie to pewne lecz okazało sie zgubne, dlatego nie zamierzam bawic sie w małe kursy.
Oczywiście jest to okres próbny, więc wirtualny stan konta ustawiam na 1000zł. Typy będą z bumachera bet365, stawka od 1-5% kapitału, czyli od 10-50zł.
Zaczynam od zawodów ATP w Sofii, meczem Muller-Berankis, za niedługo pierwsze typy.
E: Jednak nie byłem w stanie oglądnąc Muller-Berankis.
Oczywiście jest to okres próbny, więc wirtualny stan konta ustawiam na 1000zł. Typy będą z bumachera bet365, stawka od 1-5% kapitału, czyli od 10-50zł.
Zaczynam od zawodów ATP w Sofii, meczem Muller-Berankis, za niedługo pierwsze typy.
E: Jednak nie byłem w stanie oglądnąc Muller-Berankis.