>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Poszukiwacz

T 0

tornado

Użytkownik
Witam. Cały czas szukam swojego sposobu na ogrywanie bukmachera. Od 15 lutego zaczyna się nowy sezon siatkówki plażowej na której zamierzam sie skupic w 100% i grać tylko typy z tej dysycpliny. Otworze osobny temat przed pierwszymi zawodami właśnie z typami z plażowki, jednak teraz chce wypróbować jeszcze inny sposob gry. Zakładam że np. nie będe miał czasu na oglądanie plażówki, bo bukmacherke stawiam dalej w szeregu od innych stref życiowych i szukałem sposobu aby nie dostosowywyać sie do grania tylko granie dostosować do mnie. Jedyną słuszną opcją jaka mi przyszła do głowy to granie na zywo, mógłbym też grać inne sporty w oparciu o staystyki ale według mnie na dłuższą mete to nie przyniesie zbyt dużego zarobku. I tutaj musiałem wybrać między sportami dostępnymi praktycznie całą dobre, cały tydzień czyli piłką a tenisem, wybrałem tenis. W mojej histori zdażały sie wpadki po zagraniu typu na zywo po małym kursie, wydawało mi sie to pewne lecz okazało sie zgubne, dlatego nie zamierzam bawic sie w małe kursy.
Oczywiście jest to okres próbny, więc wirtualny stan konta ustawiam na 1000zł. Typy będą z bumachera bet365, stawka od 1-5% kapitału, czyli od 10-50zł.
Zaczynam od zawodów ATP w Sofii, meczem Muller-Berankis, za niedługo pierwsze typy.
E: Jednak nie byłem w stanie oglądnąc Muller-Berankis.

T 0

tornado

Użytkownik
Brown 6-2 w drugim secie 2.50 20zł
⛔20zł
mój błąd, źle przewidziałem kursy, chciałem grac progresją jak to nie wejdzie na Browna 6-4 za 40zł, myślałem że kurs będzie w okolicy 2.00 a był tylko 1.72

T 0

tornado

Użytkownik
Brown wygra 18 gema 2.00 20zł
✅ 20zł
odrobiony błąd z poprzedniego typu
czekałem aby załadować Browna 6-4 lub ze wygra swojego gema jakby przegrywal, nieststy gladko wygral, tutaj mam lekkie zastrzezenia do siebie, było w tym meczu dużo mniejszych fajnych kursów do podłapania, jakbym je wzial to bylbym na plus w tym meczu a tak to jestem na zero, jednak dalej trzymam sie grania kursow powyzej 2.00, zobacze za kilka meczow, jak sytuacja bedzie sie powtarzala to rozwaze wprowadzenie tych mniejszych kursow, narazie przerwa, poobserwuje prawodopodobnie spoktania o 21

Do góry Bottom