>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

posty aktywnych użytkowników

G 0

garbi

Użytkownik
witam

chciałbym zapytać się jak można przejrzeć wszystkie posty użytkowników, którzy mają ich ponad 250 - w historii mogę zobaczyć tylko tyle. Mam zamiar poprzyglądać się wypowiedziom pewnych userów, ale nie mogę tego zrobić

proszę adminów o info
pozdrawiam

G 0

garbi

Użytkownik
no nie, przeszukiwać ręcznie nie mam zamiaru
wielka szkoda, że nie ma takiej opcji, bo są tutaj w mniejszości ludzie, których wypowiedzi są sensowne i mogą sporo dać, a zazwyczaj jest tych wypowiedzi więczej niż wspomniane 250.
nie wiem czy to ograniczenia samego forum, czy może adminów. Bo zapytanie do tego nie byłoby chyba trudne...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wszystko ma jakieś ograniczenia. Każdy ma ograniczoną ilość wiadomości w skrzynce itd.
Ustawienia forum są takie aby optymalnie szybko forum działało i nie obciążało za mocno bazy.
Jeśli zmierzasz do uzyskania informacji czy coś się w tym zakresie zmieni - to odpowiadam, że póki co nie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 0

garbi

Użytkownik
nie, nie zmierzam do tego. po prostu mnie to ciekawi, że jak chcę, to mogę odnaleźć każdy post, od pierwszej do ostatniej strony w danym dziale. czyli fizycznie gdzieś w bazie się one znajdują. o to mi chodzi. nie drążę już tematu, bo wyjaśniłeś dość jasno, że i tak nie ma to sensu

Do góry Bottom