>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

"Postaw na niezwyciężonych"!! Pewny system!?

I 0

ic3

Użytkownik
&quot;Postaw na niezwyciężonych&quot;!! Dość pewny system!?
&quot;Postaw na niezwyciężonych&quot;
Witam,
mam pewien system gry, który wydaje się genialny w swojej prostocie!
Mianowicie chodzi o grę na zespoły, które u siebie są swoistą FORTECĄ - NIE DO POKONANIA, dla zespołów gości, którzy sobie zwyczajnie na tych &quot;gorących&quot; terenach nie radzą!
Wczoraj przeczytałem artykuł, że Juve zdobyło w końcu Neapol po.. 15 latach!
Ostatnio, widziałem jeden z komentarzy na stronie poświęconej piłce nożnej, że Barca nie wygra z Realem Sociedad, gdyż zwyczajnie nie potrafią z nimi grać na wyjeździe.
Sprawdziłem H2H przed meczem i gościu miał zupełną rację! Jak się mecz skończył, wszyscy dobrze wiemy!!
Historia Realu Madryt vs Deportivo La Coruna na Riazor, od początku lat 90&#39;, jest chyba wszystkim kibicom piłki nożnej doskonale znana
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&amp;amp;id=28201
N/C
Kursy bywają cholernie atrakcyjne!! A prawdopodobieństwo wygranej, bardzo duże!

&quot;Chwała dzielnym obrońcom!&quot;
&quot;Czy niezdobyte od lat, zostanie w końcu zdobyte?&quot;

Doskonale widać jak na piłkarzy, wpływają tego typu nagłówki gazet i nagonki mediów, przed meczem.
Gdzieś głęboko w psychice mają zakodowaną porażkę (goście) / remis/zwycięstwo (gospodarze). Tworzy się dla gości, pewnego rodzaju klątwa, która trwa i trwa..

A więc do wszystkich osób, które znają się na piłce nożnej lub orientują się w temacie, podawajcie swoje typy H2H, gości, którzy kompletnie sobie nie radzą na wyjazdach z pewnymi zespołami!

T 0

tczesiek

Użytkownik
Iście genialne kilka ostatnich kolejek ???? rewelacja na miarę rewolucji przemysłowej.
Sprawdziłeś chociaż swoją teorię w działaniu?

I 0

ic3

Użytkownik
Właśnie zamierzam, po to ten temat.
Trudno samemu przeszukać setki lig i tysiące drużyn (każdy z każdym), życia by mogło zabraknąć.
Więc jeżeli ktoś ma jakieś informacje na ten temat, tak jak ostatnio mecz Barcy z Realem Sociedad, to niech śmiało zapodaje, będę w pierwszym poście umieszczał wszystkie te zespoły i daty najbliższych ich spotkań ze sobą.

T 0

tczesiek

Użytkownik
Widzisz do tego trzeba mieś jakieś kryteria. Ja sam bawię się (testuję na sucho) w coś co można nazwać przewagą swojego boiska, na razie tak na ślepo wynik mam 40% trafień. Jednak najlepsze jest to, że stosując progresje 2x jest się na plus i to lepszy niż przy remisach. Problem polega w doborze ligi, drużyn i stawce.
Ja prawdę mówić sam jeszcze nie wiem dlaczego raz wynik włazi a raz nie, gdybym to poprawił to na pewno i procent trafionych spotkań by się podniósł a co i do tego zwrot z kapitału również.

I 0

ic3

Użytkownik
Wypowiedział się..
Tylko, że w ten matematyczny sposób można sobie pomóc. Spróbuj obstawiać na pałę pierwsze, lepsze mecze i te specjalnie wytypowane, po wielu, matematycznych analizach. Gwarantuje Ci, że wyniki spotkań będą się od siebie mocno różnić.

Do góry Bottom