>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

porada dla początkującego

R 0

rapid

Użytkownik
Witam,
2 tygodnie temu postanowiłem zacząć bawić się w bukmacherke. Jako iż jestem młodą osobą, która dość dobrze zna się na sporcie liczyłem że uda mi się zarobić niewielkie kwoty. Na początku wspomnę iż dysponowałem małym kapitałem - 50zł, założyłem że jeśli wszystko przegram to dalej nie gram. Buk: betathome

A więc tak! Zacząłem od 2 kuponów kombinacyjnych po 5zł. W każdym było po ok 8 meczy. Łączny kurs dość spory no ale nie udalo się. Spaliłem jakieś 2/3 meczy. Stan konta: 40zł

Przyszedł czas na finały Australian Open i skusiłem się na kilka zakładów live. Lipa! Stan: 28zł

No nic, walcze dalej. 3 zakłady kombinacyjne tym razem po 4zł i po 4 mecze w każdym. Wszystkie stracone. No ale już lepiej niż na początku. Stan: 16zł

2 zakłady kombinacyjne po 6 meczy. Stawka po 3 zł, 6 meczy na kuponie. Pierwszy przegrany dosłownie o włos. Drugi spalony zaraz na starcie (Egipt mi zremisował ???? )

Aktualny stan konta: 10zł
Zbliżyłem się do krytycznej kwoty, postanowiłem poprosić Was o jakąkolwiek pomoc, samemu będzie mi ciężko z tego wyjść... Co powinien teraz zrobić? Jakiego typu zakłady wybierać, i za ile grać?
Naprawdę będę wdzięczny za każdą poradę.

Pozdrawiam!

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
na pewno nie grać po 6 meczów na kuponie, przecież to szaleństwo... ale teraz najważniejsze to wyciągnąć z tego wnioski ???? no więc powinieneś moim zdaniem grać płaską stawką to znaczy 2 zł i maksymalnie dubelki. Nadchodzi weekend więc przeszukaj ofertę, przeanalizuj coś i zagraj dubla z ako ok.2 za te 2 zł w sobote, to samo zrób w niedzielę i stop.... do następnego weekendu. Widzę że próbowałeś się odegrać szybko na live i skończyło sie to nie ciekawie. Skoro znasz się na sporcie i mówisz że wchodziło Ci 1/3 więc nie za dobrze no ale to początek więc obserwuj VIP&#39;ów próbując sam coś analizować i grać. Straciłeś już 40 zł więc pierwsze koty za płoty ;) teraz powolutku i spokojnie graj a odrobisz stratę z nawiązką ;) sam wyszedłem kiedyś z 2 zł do ponad 100 ale to trochę trwało ???? Powodzenia ????

R 0

rapid

Użytkownik
Heh, aż tak dobrze to się nie znam, ale coś tam wiem ;) Te pierwsze 3 zakłady to raczej nie były przemyślane decyzje, za bardzo sie napaliłem ;)

O jacie, tak teraz patrze na ostatni moj kupon, to nie 6 meczy tylko 9! Nie wyszedł aż tak najgorzej, jak to skomentujesz? Błąd z mojej strony?
Stawka 3,00 PLN
maks. wygrana 28,37 PLN

530898 Wuppertaler SV - FC Bayern München (Typ) 2 1,20 [Prawidłowo] 29-01-08 19:00 (2:2) 2:5
559272 Arsenal FC - Newcastle United (Typ) 1 1,30 [Prawidłowo] 29-01-08 20:45 (1:0) 3:0
559283 Bolton Wanderers - Fulham FC (Podwójna szansa) 1X 1,22 [Prawidłowo] 29-01-08 21:00 (0:0) 0:0
559301 Middlesbrough FC - Wigan Athletic (Podwójna szansa) 1X 1,23 [Prawidłowo] 29-01-08 21:00 (1:0) 1:0
559319 Sunderland AFC - Birmingham City (Podwójna szansa) 1X 1,32 [Prawidłowo] 29-01-08 21:00 (1:0) 2:0
561865 Nigeria - Benin (Typ) 1 1,20 [Prawidłowo] 29-01-08 18:00 2:0
561947 Barnsley FC - Colchester United (Podwójna szansa) 1X 1,27 [Prawidłowo] 29-01-08 20:45 (1:0) 1:0
561993 Preston North End - West Bromwich Albion (Podwójna szansa) X2 1,33 [Źle] 29-01-08 20:45 (1:0) 2:1
562090 Nottingham Forest - Swansea City (Podwójna szansa) X2 1,51 [Prawidłowo] 29-01-08 20:45 0:0

A więc zrobię tak jak mi radzisz. :spokodfhgfh:

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
no widzę że same podpórki i skuteczność duża tylko sam popatrz jaki miałbyś zysk jakbyś to rozbił na duble lub triple i zrozumiesz o co mi chodzi ???? co najwyżej jeden kupon by Ci nie wszedł a byłbyś na plusie ???? polecam także stronę: http://www.prosoccer.gr/ gdzie możesz znaleźć przewidywane typy z kilku dyscyplin na kilka dni, moim zdaniem ciekawa strona i często wyłapują duże kursy i ciekawe zdarzenia, w połączeniu z własną analizą skuteczność jest wysoka ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
zależy ile czasu możesz poświęcić na bukmacherkę dziennie, bo jeśli masz czas to zawsze można coś samemu poanalizować. Poszperać na stronach klubowych informacje na temat spotkań. Kontuzje, nastroje przed meczem itp.

Jednakże jeśli nie masz tak dużo czasu to możesz poczytać analizy na naszym forum pisane przez jego użytkowników. Oprócz analiz na forum są także strony z typami gdzie komputerowo obliczane są szanse danej druzyny na zwycięstwo. Jedną z takich stron podał uzytkownik powyzej.

Jesli chodzi o granie kuponów z powyzej 5 zdarzen to uwazam, ze w takim razie nie ma co szalec ze stawkami. Sam gram głównie 1-3 mecze na kuponie, ale czasami daję wieksze kupony (8-12 zdarzen) ale wtedy za stawkę 2-5zł. A tak to opracowalem sobie system stawkowania kuponów.

Według własnej opinii oceniam szanse kuponu na powodzenie od 1/10 do 10/10. Ta maksymalna szansa na powodzenie oznacza iż stawka na kupon wynosi 10% mojego budżetu, 9/10 9% itd. Jednakże opłacalne jest to w przypadku kiedy mamy budżet powyżej 100zł. Osobiscie ostatnio nie angażuję się w bukmacherkę tak jak przed rokiem i posiadam ~300zł na grę z ktorych spokojną grą w ciagu 2 miesiecy chce podwoic swoj budzet. No wlasnie... ten moj sposob na gre oznacza iz jesli juz to zarabia się powoli, bo kto chce zarobic więcej i szybciej to musi grać innymi metodami. Ja gram tak aby nie być na tym stratnym ;)

R 0

rapid

Użytkownik
Czasu mam nawet sporo. Oczywiście przed postawieniem zakładu przeszukuję strony klubowe. To podstawa ;)
@tvn24 - bardzo ciekawa strona, jeżeli ktoś miałby więcej tego typu to prosiłbym o podanie ????

Do góry Bottom