>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

porażka roku .... heh :| tytuł "lolka forum" ;p

Status
Zamknięty.
sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik

Za ten kupon powinienem dostać lola roku na tym forum ;/ dla sprostowania nie gram takich kursów ale elena wygrywała 5-2 i miała swoje podanie patrze live 1,01 kliknąłem za to co zostało na koncie i czekam czekam wyrywam włosy i nic to o zrobiła Safina to szacun wielki ale ... ;/

muszeq 0

muszeq

Użytkownik
No rzeczywiście. Jak można dla 75 groszy ryzykować 75 złotych? ;p Gdybym to ja takie coś zagrał to na pewno bym na forum o tym nie powiedział ????

skrzydlowy 0

skrzydlowy

Użytkownik
ej sorry bo jestem nie w temacie w gemach było 5-2 a w setach? bo jak 0-0 to na prawde lola powinnienes dostac.

btw. takie rzeczy zeby robic temat to... :roll:

P 0

profi

Użytkownik
???? Tak to jest jak się chce 75 groszy wygrać xD Dla mnie to jest najśmieszniejsza rzecz jaką dzisiaj widziałem, dla Ciebie pewnie zupełnie odwrotnie ???? Współczuję ;)

S 0

sebastian28

Użytkownik

Za ten kupon powinienem dostać lola roku na tym forum ;/ dla sprostowania nie gram takich kursów ale elena wygrywała 5-2 i miała swoje podanie patrze live 1,01 kliknąłem za to co zostało na koncie i czekam czekam wyrywam włosy i nic to o zrobiła Safina to szacun wielki ale ... ;/
Ale po co Ci to było,potrafisz wytłumaczyć??Kurs 1.01 dla emocji ?

S 11

support75

Użytkownik
zaklady bukmacherskie to nie tylko szczescie, emocje.
ale przede wszystkim matematyka, logika.
wszystko przemawia za tym, ze takiego kursu sie nie gra, widocznie komus zalezalo na kazdej zlotowce i to w doslownym tego slowa znaczeniu...

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Ktoś na forum ma fajny podpis; &quot;czy czujesz wtopę po nietrafionym kursie 1,2 ???? &quot;
hehe, powinien go zmienic na 1.01 Lol, ludzie tez mają pomysły; ja na nadmiar kasy nie narzekam ale nigdy bym nie postawił wszystkiego na taki kurs dla 75 gr, które dzisiaj są bardzo mało warte, zresztą dzis za 1zł raczej nie wiele kupi
Jeśli będzie na forum konkurs na kupon roku (a taki polecam zorganizowac ;) ) to już mamy (chyba) zwycięzcę. Ale nie wiem jak Wy, ale ja na niego jednak nie postawię chociaż jest bardzo interesujący kurs wystawiony: 1,01 (chociaz, ... może ???? )

peja 1

peja

Użytkownik
i ty się z tym jeszcze tak afiszujesz.. widać jaki z Ciebie dzieciak jeszcze.. byś popracował 8 H na budowie to byś tak kasy nie marnotrawił :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom