>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

poprawne rozliczenie zakładów na bwin

C 0

ciefa

Użytkownik
witam...mam pytanie odnośnie zakładów na bwin. Zakład zawarty w opcji Podwójna szansa/połowa spotkania i dotyczył Wolsburga z Borussią dortmund. Obstawiłem X2 czyli remis lub prowadzenie w połowie meczu lub na końcu przez Borusię. Po pierwszej połowie borussia przegrywała ale wynik końcowy to 3-3 czyli remis. Mój zakład wygrywa? Bwin twierdzi że nie!

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zdecyduj się w końcu co grałeś , bo najpierw piszesz że grałeś &quot;Podwójna szansa/połowa spotkania &quot; czyli jest to x2 w HT ale następnie piszesz że &quot;Obstawiłem X2 czyli remis lub prowadzenie w połowie meczu lub na końcu przez Borusię.&quot;

P.s: A co ten problem ma wspólnego z działem Systemy Bukmacherskie?

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
witam...mam pytanie odnośnie zakładów na bwin. Zakład zawarty w opcji Podwójna szansa/połowa spotkania i dotyczył Wolsburga z Borussią dortmund. Obstawiłem X2 czyli remis lub prowadzenie w połowie meczu lub na końcu przez Borusię. Po pierwszej połowie borussia przegrywała ale wynik końcowy to 3-3 czyli remis. Mój zakład wygrywa? Bwin twierdzi że nie!
Zakład zawarty w opcji Podwójna szansa/połowa spotkania
Poprawnie Ci rozliczyli ponieważ jak sam napisales zagrales podwojna szansa/połowa spotkania czyli remis lub wygrana BVB do przerwy a przegrywali po 1 polowie. Poprawnie mialbys rozliczone gdybys zagral podwojna szansa na caly mecz.

ps.

takie pytania w innym dziale panie kolego..

Temat do usuniecia !!!!!!!!!!!!!!!!

C 0

ciefa

Użytkownik
grałem tak jak napisałem...dosłownie tak brzmi zakład &quot;Podwójna szansa/połowa spotkania&quot; i obstawiłem X2 . Bwin napsiał że zakład dotyczy tylko wyniku po pierwszej połowie a ja twierdzę że dotyczy dwóch wyników-po pierwszej połowie i końca meczu.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
grałem tak jak napisałem...dosłownie tak brzmi zakład &quot;Podwójna szansa/połowa spotkania&quot; i obstawiłem X2 . Bwin napsiał że zakład dotyczy tylko wyniku po pierwszej połowie a ja twierdzę że dotyczy dwóch wyników-po pierwszej połowie i końca meczu.
Źle zrozumiałeś sens zakładu i to wszystko.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@ciefa &gt;&gt; jeszcze dużo się musisz uczyć , bo zakład na wynik w HT to nie to samo co na wynik w HT lub w FT

Ponadto taki zakład to nie jest żaden system i dlatego zadanie pytania o jego interpretację jest nieporozumieniem.

Do góry Bottom