>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Poprawka zwiazana z bonem za 5PLN

Status
Zamknięty.
duntrix 0

duntrix

Użytkownik
Wszyscy pisza ze trzeba darmowy bon za 5PLN trzeba go obrócic za minimalny kurs 1,50 ale to nie prawda pisalem do BAH po jakim kursie trzeba obrócic darmowego bona dostalem odpowiedz ze nie ma minimalnego kursu tylko trzeba ten bon obrócic przed data wygasniecia i lidzba typów jest nie ograniczona ale trzeba tak obstawic zeby stawka byla minimum 15PLN czyli zwiekszyc bon 3razy :!: :!: :!:

S 0

snoopy

Użytkownik
A jak myslisz? Przegrywasz i koniec gry chyba ze wplacisz sobie kase.

Ja mam inne pytanie. Slyszalem o tym ze jak sie wplaci jakas kwote to BAH dodaje chyba polowe czy 100% nie wiem dokladnie.... ale co jak ja nie chce takiego bonusu? Wiem ze to tez trzeba obrucic. ale jak ja nie chce ? ????

M 0

macmaz

Użytkownik
To ja wiem ze koniec gry ale czy mimo ze przegrałem ta 5 to musze postawic 3 zakłady za 5 czy ta zasada obowiazuje tylko jak sie wygra :]

al_capone 29K

al_capone

Gangster
A co jak sie przegra te 5 zł tzn źle obstawi ????
no to nic, przegrałeś 5 złoty

skąd można dostac ten bon?
Poczytaj troche forum to się dowiesz ;)
P.S Z Wp to Ci moge załatwić ;)

To ja wiem ze koniec gry ale czy mimo ze przegrałem ta 5 to musze postawic 3 zakłady za 5 czy ta zasada obowiazuje tylko jak sie wygra :]
Jeżeli przegrasz 5zł to już dalej nie musisz obstawiać ;) Tylko jak się wygra...

Ja mam inne pytanie. Slyszalem o tym ze jak sie wplaci jakas kwote to BAH dodaje chyba polowe czy 100% nie wiem dokladnie.... ale co jak ja nie chce takiego bonusu? Wiem ze to tez trzeba obrucic. ale jak ja nie chce ?
Była taka promocja, ale już jej nie ma ;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
.:Marcin-Odra:. a mi byś załatwił ten bon z wp??
Tak, ale bony są już nie ważne, gdyż termin realizacj minął z dnie 30 czerwca. To dotyczy większości (jak nie wszystkich) bonów tj. z wp, onetu, interi, o2 itd

duntrix 0

duntrix

Użytkownik
Zeby dostac bon za 5PLN wystarczy załozyc sobie konto na wp interii lub onecie ja dostałem bon z serwisu liga-typerow.pl wystarczy miec tylko tam konto i czasami przychodza bony

duntrix 0

duntrix

Użytkownik
Ale nie trzeba stawiac odrazu za 5zł mozna stawiac na minimalna stawke 1zł tylko zeby przed data wygasniecia bonu musi byc on obstawiony 3razy by suma stawek wyniosła 15zł.
Pomysl jak stracisz całosć bona czyli 5zł to za co mozesz obstawic.Ale jak wpłacisz sobie kase na konto w BAH to nie musisz odrobic tej strconej kasy z tego bona!!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
@duntrix

Miliony razy było temat opisywany. Więc nie widze potrzeby, by go dalej drążyć.

Zawłszcza, że bony są już nie ważne, gdyż termin ważności minął wczoraj. Czy to z o2, interi, onetu itd. Już to pisze 3 raz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom