>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ponowne założenie konta na Pinnacle.

blaum 651

blaum

Użytkownik
Witam.

Taka historyjka. Jakoś wcześniej nigdy mnie nie ciągnęło żeby grać na tym buku, więc założyłem konto tylko tak, na wszelki wypadek. Wpłaciłem kilka dyszek przez Skrilla, pograłem, straciłem, znów wpłaciłem, coś tam wpadło to wypłaciłem na MB i w sumie tyle. Potem z trzy miesiące na nim nie grałem, to mówię zamknę, bo co się będzie kurzyć - to było jakoś rok temu, licząc od dziś. Po jakimś miechu znów mnie wzięło na tego buka(taki ze mnie typ), więc napisałem do nich maila w sprawie ponownego otwarcia konta, no ale nie ma bata, nie otworzą, bo jak mi napisali &#39;&#39;już nie mogą&#39;&#39;, zzzzz. To odpuściłem. ~Rok sobie minął i znów ten buk u mnie w temacie. Wtrącę tutaj, że mail mi się zmienił od ubiegłego roku. Wczoraj ich mailowo(z tego nowego) pytałem czy jest możliwość założenia nowego konta, jak moje stare zostało zamknięte i nie ma możliwość ponownego otwarcia. To chłoposzki mi tu piszą, że mam się do nich odezwać z maila, z którego zakładane było konto, no i tu dupa zbita, bo starego maila zamknąłem, próby tłumaczenia, że to tamto, nowy mail i takie tam, nic nie dały, i w sumie tyle w temacie. Pamiętam, że papierów do weryfikacji im żadnych nie dawałem, skanów nie trzeba było wysyłać w tym czasie. Tak więc pytanie, jak w temacie - da radę otworzyć nowe konto? Żeby mi tu potem konta nie zablokowali i pieniądza razem z nim.

No i wiadomo panowie, bez żadnych przytyków, jak ktoś coś wie to niech po prostu napisze. Jak zły dział, to wybaczcie.

Z góry dzięki.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
- da radę otworzyć nowe konto? Żeby mi tu potem konta nie zablokowali i pieniądza razem z nim.
Na 99% da rade. Myślisz że oni wszystko pamiętają? Zresztą jeżeli piszesz że nie weryfikowałeś poprzedniego konta to najwyżej jak się zorientują w co bardzo wątpie napisz że prosisz o zostawienie nowego otwartego bo nie pamiętasz starych danych.

Otrzymane punkty reputacji: +3
cock 756

cock

Użytkownik
Jak można zamknąć konto w tym buku??? Kursy the best się kurzyły? Dobre!

Jak tchnienie do zamknięcia miałeś rok temu, próbuj, bo i lay up i właściciel się zmienili. ;) Zgaduję, że nie łyknęli zamkniętych kont i na czerwono nie zaświecisz.

Efekt swoich działań poczujesz przy pierwszej wypłacie.

Byłeś weryfikowany wcześniej?

blaum 651

blaum

Użytkownik
Jak można zamknąć konto w tym buku??? Kursy the best się kurzyły? Dobre!

Jak tchnienie do zamknięcia miałeś rok temu, próbuj, bo i lay up i właściciel się zmienili. ;) Zgaduję, że nie łyknęli zamkniętych kont i na czerwono nie zaświecisz.

Efekt swoich działań poczujesz przy pierwszej wypłacie.

Byłeś weryfikowany wcześniej?

Hej.

Ano to był taki okres, gdzie grało się duble i lajfy przez większość czasu, a że jestem gościem, który nie lubi mieć nadto czegoś czego aż tak nie potrzebuje, to się zamknęło. Jako, że dostałem limity u jednego buka to szukam substytutu, gdzie będę mógł single pograć, no i tak jak napisaleś - &#39;&#39;kursy the best&#39;&#39; kuszą. Teraz mądry Polak po szkodzie, wiadomo.

Weryfikowany nie byłem.W sumie przy rejestracji tylko imię, nazwisko, mail podawałem, aczkolwiek pieniądz na Skrilla wypłacałem, więc coś tutaj może.

Do góry Bottom