>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ponowne otwarcie konta lub założenie drugiego.

R 35

rustin

Użytkownik
Witam. Miałem konto ale zamknąłem na stałe. Teraz chciałbym założyć je znowu
1. Czy mogę założyć jeszcze raz na te same dane, mail?
2. Czy mogę założyć konto żonie i płacić z jednego rachunku?
3. Czy są jakieś opłaty za prowadzenie konta np miesięczne, roczne?

M 78

michal89216

Użytkownik
1. Nie.
2. W teorii możesz, ale skoro o to pytasz na forum to nie radziłbym.
3. Musisz doczytać, czy mają jakąś opłatę, jeżeli nie logujesz się np. przez rok. Na pewno nie ma żadnej opłaty, jeżeli konto jest puste.

R 35

rustin

Użytkownik
Co znaczy jeżeli jest puste? Nie jest tak że po roku są naliczane opłaty? Czy po prostu po roku jakiś tam większy procent od wygranej biorą?

lucek 250

lucek

Użytkownik
Expekt nigdy nie miał żadnych opłat a gram u nich ponad 10 lat, czy konto jest puste czy nie - ŻADNYCH OPŁAT - podobnie jak inne popularne firmy - żadnych oplat za to ze masz konto. Jedynie NIEKTORZY maja oplaty jak np wyplacasz codziennie kase - preferują wyplaty np 1 raz w tygodniu a jak czescia to pobieraja jakies 1% itp - ale chyba nie ma sensu wyplacac kazdego dnia ... tak wiec o oplaty si enie martw.
Możesz założyc konto jeszcze raz na te same dane osobowe - ale musisz to uzgodnic z obslugą aby poprzednie konto Ci zamkneli i podac ku temu jakis powod (sam tak robilem ponad 10 lat temu w expekcie wlasnie jak mialem problem z poprzednim kontem - juz nie pamietam powodu)

R 35

rustin

Użytkownik
Konto zamknąłem na stałe. Teraz chciałbym otworzyć. Wysłałem takie zapytanie ale nie odpisują.
Co do opłat to np unibet odpisali że po roku jest 5e

lucek 250

lucek

Użytkownik
W unibecie tez mam konto ponad 10 lat, raczej rzadko tam gram - wrecz tylko jak daja jakis bonus - i tez nie spotkalem sie zeby ktos mi jakies pieniadze zabral - niby jako oplata itp - az wierzyc sie nie chce....
Expekt ma swoj czat - na czacie pogadaj...

Do góry Bottom