>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

poniżej 0,75 gola

M 0

mikesyney

Użytkownik
Hej,

piszę, bo pani na chat&#39;cie w be365 mi troszkę namieszała:

zapytałem ją o zakład: &quot;poniżej 0,75&quot; gola. Chciałem zapytać czy ten zapis (0,75) znaczy to samo samo, co zakład o zapisie &quot;poniżej 1, 1.5&quot; gola.
Pani powiedziała, że jest to samo.

Ale coś mi się tak nie wydaje... bo chyba zakład &quot;0,75 gola&quot;, znaczy to samo co zakład &quot;0.1, 1.5 gola&quot;, a nie &quot;1, 1.5 gola&quot;

ktoś jest dobry z matmy? ???? czy może ja się całkowicie mylę?

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
proponuje PANA GOOGLE I POCZYTAĆ TROSZKĘ O TZW. AZJATYCKA SUMA GOLI. albo jeszcze prosciej wejdz w bet365 faq - zasady sporty - pilka nozna. wszystko jest opisane.

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Hej,

piszę, bo pani na chat&#39;cie w be365 mi troszkę namieszała:

zapytałem ją o zakład: &quot;poniżej 0,75&quot; gola. Chciałem zapytać czy ten zapis (0,75) znaczy to samo samo, co zakład o zapisie &quot;poniżej 1, 1.5&quot; gola.
Pani powiedziała, że jest to samo.

Ale coś mi się tak nie wydaje... bo chyba zakład &quot;0,75 gola&quot;, znaczy to samo co zakład &quot;0.1, 1.5 gola&quot;, a nie &quot;1, 1.5 gola&quot;

ktoś jest dobry z matmy? ???? czy może ja się całkowicie mylę?
ponizej 0.75 to zeby wygrac zaklad to nie moze pasc zadna bramka
&quot;poniżej 1, 1.5&quot; gola - zeby wygrac zaklad nie moze pasc zadna bramka wtedy pol stawki idzie na ponizej1 i pol stawki na opnizej 1,5. jak padnie 1 gol to wygrywasz tylko pol stawki na ponizej1,5

Do góry Bottom