>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pomysł oceńcie sami

S 0

snajper007

Użytkownik
wpadłem na pomysl by grć 6 meczy w hokeju ze nie padnie remis tak aby kurs wyszedł ponad 2. weźmy np. dzisiejszą kolejkę w szwjcarii akurat jest 6 meczy a kurs wychodzi 2,07

mecze o 19.00
mile widziane komentarze ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Pomysł tragiczny. Równie dobrze możesz grać, że w całej kolejce w Polskiej lidze padnie poniżej 3,5 gola. Powinieneś z resztą wyjść na tym dużo lepiej...
Nie zdziwiłbym się z resztą, gdyby ten cały &quot;system&quot; był tylko próbą nabicia postów :]

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Witam,
rozumiem, że chcesz grać typy 12, które są cenione na poziomie ok 1,19-1,20. na bahu takie połączenie na 5 spotkań to ok: 2,4 , na 6 to 2,9. Moja drobna wskazówka: wybieraj max 2 spotkania z danej ligi, sam tak próbowałem zagrać ze 2 razy - ale jak to bywa oczywiście były remisy (raz nawet 3 z 5 wybranych spotkań). Nie wiem czy się zgodzi ktoś ze mną, ale Szwajcarska liga byla dla mnie bardzo &quot;niemiła&quot; - tam miałem większość remisów.
Ale jak zaczniesz tak grać, daj znać jak Ci idzie. Hokej jest nieobliczalny.
Testowałem krótko (na kartce tylko) również granie AKO na 2 wygrane w hokeja, tak aby min Ako wyszło 4 lub wyżej. Ogólnie ciężko jest trafić 2 typy na jeden kupon, tak więc lepiej mieć spory zapas kasy aby pograć progresją ale za to Ako 4 daje do myślenia. Kilka razy trafiło się, ale .... to jest hokej.

wincent 150

wincent

Użytkownik
wpadłem na pomysl by grć 6 meczy w hokeju ze nie padnie remis tak aby kurs wyszedł ponad 2. weźmy np. dzisiejszą kolejkę w szwjcarii akurat jest 6 meczy a kurs wychodzi 2,07

mecze o 19.00

mile widziane komentarze ????
Oceniamy ;)
Paranoja ????

Do góry Bottom