>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomysł na nowy system

S 24

snuz123

Użytkownik
Cześć again ;x
Wpadłem na taki system mianowicie pon - piątek, na każdy dzień wybieramy jeden mecz na over/under , przyjmijmy, że kursy oscylują w granicach 1,80
Stawiając za 100 zł wychodzi nam mniej więcej kurs 18 czyli 1800 zł do wyjęcia.
I tak, czekamy pierwsze 2 dni to warunek był by, jeśli mecze wejdą to na każdy kolejny dzień gramy przeciwieństwo tego co mamy na kuponie tak żeby wyjść z zyskiem co o tym sądzicie ? Wiem , że ludzie grają takie kontry online, ale zazwyczaj wszystko dzieje się w przeciągu kilkunastu-kilkudziesięciu minut a tu mamy lepszy komfort - 1 mecz na dzień.
Trzeba by to rozpracować może na jakimś etapie by się to opłacało, może kontrować tylko 4 i 5 mecz ?
Wtedy mamy 3 z 5 trafione
na 4 mecz dajemy na przeciwieństwo np. 300 zł jak nam nie wejdzie to mamy nadal 1400 na czysto do wzięcia na ako i 1 mecz do ubezpieczenia ????
Jak dla mnie trafić jeden mecz dziennie jest łatwiej niż grać coś na live co chwile, może się myle ale chciałem się podzielić swoimi odczuciami ????

princeas 11

princeas

Użytkownik
Cześć again ;x

over/under , przyjmijmy, że kursy oscylują w granicach 1,80

Stawiając za 100 zł wychodzi nam mniej więcej kurs 18 czyli 1800 zł do wyjęcia.
jak Ty to rozkminiasz:| skad ten kurs 18. 100*1.80 = 180, a 1800 to skad niby? chyba, ze zamierzasz grac 10 kuponów na tydzień i wygrywać. tylko ze czysty zysk, to 800zł a w razie całkowitego niepowodzenia 1000zł w plecy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Czekam na wypowiedź ghs i momodzika...
Skuteczny system do ogrywania buków jest prosty:
Dobre typy + odpowiednie zarządzanie kapitałem.
Pomijam granie sure betów itp.
Nikt nic nie wymyśli w tym dziale odkrywczego.
Więc dla 90% osób polecam zacząć uczyć się, pracować nad takim systemem jak napisałem.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
jak Ty to rozkminiasz:| skad ten kurs 18. 100*1.80 = 180, a 1800 to skad niby? chyba, ze zamierzasz grac 10 kuponów na tydzień i wygrywać. tylko ze czysty zysk, to 800zł a w razie całkowitego niepowodzenia 1000zł w plecy.
On chce grać 5 typów po jednym na dzień z tego jest AKO~18.90 przy kursach 1.80
Tylko po co mam czekać cały tydzień skoro: sobota - około południa jakaś japońska liga, hit Premier League i kilka innych, 16:00 cała masa spotkań z Anglii, Bundesligi, Szkocji, 18-20 jakaś francuska i hiszpańska, potem jeszcze jakiś ciekawy mecz z Hiszpanii i Włoch a w niedzielę jeszcze ten jeden - dwa mecze łatwo skołować i nie trzeba czekać tygodnia
I jeszcze moja ocena. Nie wejdzie Ci pierwszy lub drugi mecz i kupon do kosza.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Może jakbyś grał to w jakimś systemie to byłoby to bardziej opłacalne bo tak na ako to musiałbyś grać te kontry za spore sumy.
Bo tak to troche nierealnie wygląda, masz 5 meczy, wchodzą pierwsze 2 to grasz kontrę na 3 spotkanie i kontra nie wchodzi ale &quot;główny&quot; kupon dalej w grze. Potem musisz grać kontrę na 4 spotkanie za większą sumę bo kurs liczymy jako 1,8 ( przykładowo jak pierwsza konta za 400 to druga już za 700 wtedy masz 700*1,8=1260 i dalej 1260-1100(suma na kontry)-100=60) i masz pewny zysk. Gorzej jak kontra na 4 spotkanie nie wejdzie to wtedy 5 mecz trzeba znowu zagrać grubiej i nie chce mi sie już liczyć ale pewnie włożona suma w kontry wtedy przewyższy zysk z &quot;głównego kuponu&quot;

Można też kontrować na ako tzn że wejdą Ci 3 pierwsze mecze ( co też mało prawdopodobne ???? ) i wtedy zostają 2 zdarzenia i w sumie 4 kombinacje. Jedna jest na głównym kuponie pozostałe trzy dają kurs każda @3,24 i znowu musiałbyś zagrać każda za coś około 500 zeby mieć pewny niewielki zysk(3x500+100=1600 - wkład, a zysk 1620 jeśli jakaś konta wejdzie lub 1800 jeśli wejdzie główny kupon.. ).

Ale powodzenia ????

S 24

snuz123

Użytkownik
Jak trafienie 3 meczy jest małoprawdopodobne ? Jakbym Ci wkleił moje kupony, które gram 4 fun na przeczucie i gdzie jest 8-10 zdarzeń np. i wchodzi mi 6 najczęsciej albo na 5 meczy 1 brakuje do kursu 50 to byś może pogratulował mi intuicji, sek w tym że gram to za jakieś 5-10$ na kupon więc traktuje to 4 fun. Może ktoś kto zarządza większym kapitałem mógłby z moich typów na mlb i nogę sporo pocisnąć grając to wszystko singlami lub po 2-3 mecze

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Najpierw przeczytaj dokładnie na czym polega zaproponowany system. Nie chodzi o to żeby wziąć 10 meczy i trafić dowolnie 5-6 bo tak to każdy potrafi. Trzeba na 3 mecze trafić 3 żeby system mógł wejść w dalszy etap czyli kontrowanie dwóch pozostałych pozycji. Jeżeli kursy na u/o mamy po 1,8 ( myślę że lepsze można by znaleźć :p ) czyli buki szacują szanse około 50/50. Na trafienie 3 takich meczy mamy szanse 12,5% czyli mało.

pozdro

M 1

momodzik

Użytkownik
Czekam na wypowiedź ghs i momodzika...
Miło mi, że zostałem wezwany do analizy tego systemu :mrgreen:
Wg mnie ten system ma szanse powodzenia, ALE tylko wtedy, kiedy będziemy obstawiali zakłady po kursie nie mniejszym niż 1.8 i nie większym niż 4.2
Mało tego. MUSIMY obstawiać zdarzenia tylko i wyłącznie we wtorek, ewentualnie w piątek . Już wyjaśniam dlaczego, a mianowicie:
We wtorki NIE obstawiamy faworytów! To pierwsza i podstawowa sprawa. Faworyci po wygranym meczu piją całą sobotę i niedzielę, w poniedziałek kaca leczą, także we wtorek nie nadają się do gry.
Natomiast w piątek faworyci są załamani przegranym wtorkowym meczem i dają z siebie wszystko! Czyli w piątek wygrywają.
Ale potem znowu piją cały weekend i kółeczko się zamyka.
Dziękuję za uwagę :rolleyes:

T 2

tomeks91

Użytkownik
Momodzik lubię czytać twoje posty bo chociaż coś sie dzieje rozkręcasz temat, ale mógłbyś dać jakąś radę albo napisać dlaczego ten system się nie nadaje, bo taka opinia tylko zniechęca kogoś kto chce się rozwijać.

M 1

momodzik

Użytkownik
ale mógłbyś dać jakąś radę albo napisać dlaczego ten system się nie nadaje, bo taka opinia tylko zniechęca kogoś kto chce się rozwijać.
Tak na szybko, to wystarczy, że jeden mecz na wstępie nie wejdzie.
Spoko.
Potem kontra wejdzie. Ok. Jesteśmy do przodu.
Potem dwa, trzy, pięć razy to samo ryzyko i...
... jesteśmy w głębokiej dupie, bo statystycznie wcześniej czy później zmoczymy.

Zresztą od prawdopodobieństwa to tutaj jest użytkownik &quot;ghs&quot;, ale jemu nawet nie chce się tego liczyć, skoro człowiek który założył ten temat nie zna nawet tabliczki mnożenia.
pozdrawiam.

djkg6 0

djkg6

Użytkownik
Skuteczny system do ogrywania buków jest prosty:

Dokładnie. Ja już przeszedłem przez wszystkie inne systemy i tylko kasę straciłem. Teraz gram najcudowniejszym systemem, który się nazywa &quot;Dobre typy + odpowiednie zarządzanie kapitałem&quot; i nareszcie wychodzę na ✅ mimo czarnych serii, które zdarzają się przecież wszystkim typującym.

T 2

tomeks91

Użytkownik
A ja pracuje nas systemem, w którym system będę nazywał jak wybierać mecze na które grać i jaką opcję postawić a zarządzanie kapitałem to tylko taki dodatek do tego, którym na razie nie zaprzątam sobie głowy bo znam chyba jedyne w pełni skuteczne rozwiązanie zarządzania kapitałem.

T 2

tomeks91

Użytkownik
Gramy kryterium kellyego czyli w zależności od planowanego yieldu gramy procentową częścią naszego obecnego budżetu. Można to też nazywać że jest to elastyczny portfel bo nasz wkład zmniejsza się gdy przegrywamy i zwiększa gdy wygrywamy. Tak można dojść do wielkich sum przy dobrych typach. Nie pamiętam wzoru, sam sprawdzam w excelu i ta stawka wychodzi mniej więcej a o szczegóły nie chodzi. Mogę powiedzieć że przy kursie 2,0 i yieldzie 5% będzie to jakieś 2,5% budżetu na zakład. Przy tym samym kursie i yieldzie 15% będzie to coś około 5% budżetu na zakład.

Do góry Bottom