>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pomysł na hokej

fernandito 0

fernandito

Użytkownik
Być może już był poruszany taki temat a być może nie.
Wpadłem na pomysł by obstawiać mecze hokeja bez remisu wiadomo ze remisy padają rzadko
Wyglądało by to tak bierzemy z oferty 2 mecze z kursami 2.20-2.30 i tworzymy 4 kupony:
np.
a)Pori-Rauma 2,27 2,28
b)Karl.Vary-Pardubice 2,25 2,30

KUPONY:
1)A1B1 KURS:5.10*10zl=51.10zl
2)A1B2 KURS:5.22*10zl=52.20zl
3)A2B1 KURS:5.13*10zl=51.30zl
4)A2B2 KURS:5.24*10zl=52.40zl

Czyli jeżeli nie padnie remis jesteśmy na + co najmniej 10 zł.

Piszcie co o tym sądzicie :]

majestic 0

majestic

Forum VIP
ehh.. :roll: w ten niby system inwestujesz 40zl, a jesli wezmiesz pod uwage tylko 1 mecz z takimi kursami inwestujac po 20zl na jedna i druga druzyna wygrywasz 20-30zl jesli nie bedzie remisu... wiec nie widze logiki w tym niby systemie. :-?

proboj dalej ;-) hehe

EDIT: no troche sie zapedzilem bo trzeba przecierz odliczyc te 20zl z kuponu ktory nie wszedl tak wiec przy takich kursach jakie zaprezentowales ja wygram od 5 do 10 zl a Ty ta zlotowke czy dwie wiecej...

K 0

kamil_miszcz

Użytkownik
Tym bardziej, że takie kursy na zwycięstwo jednej z drużyn oznaczają, że w &quot;podwójnej szansie&quot; obstawienie na &quot;12&quot; da kurs 1,15-1,2 dla jednego zdarzenia.

irokez_adam 0

irokez_adam

Użytkownik
nie znam się na hokeju mimo iż trenowałem ten sport 3 lata :jezora: ale patrząc na wyniki spotkań hokejowych to są ligi w, których często zdarzają sie remisy a w niektórych wcale. Zauważyłem że liga Słowacka może być dobra do Twojego pomysłu. A tak poza tym jeżeli nie znasz sie na tym sporcie polegać musisz tylko na szczęściu. Fernandito prowadzisz może temat ze statystykami? Chciał bym się przyjrzeć Twoim statystyką ;-)

lukash 63

lukash

Użytkownik
Dobrym sposobem na grę hokeja jest....gra przeciwko faworytą.

Polega ona na tym, ze wybieramy sobie jakąś ligę ( z doświadczenia wiem, ze najlepsza do tego &quot;systemu&quot; jest NHL), i gramy każde spotkanie jako singielka stawiając na drużyne o wyższym kursie z remisem.

czyli np. jeżeli mamy spotkanie:

Buffalo Sabres - Columbus Blue Jackets fawoeytem jest Buffalo to my gramy x2

Kursy wahają sie mniej więcejc pomiędzy 1,6-1,75 a system naprawdę sie sprawdza. W zeszłym sezonie była kolejka gdzie padło 12 remisów :-O. Każdy kuponik gramy za 10 zł i naprawdę sie opłaca. Polecam sobie sprawdzić jak ktoś nie wierzy na próbę nawet.

Do góry Bottom