>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Pomyłki bukow

everto 31,5K

everto

Użytkownik
Przeglądałem oferte tipsportu i wychaczyłem meczyk 2 włoskiej kopanej looknijcie sami, ciekaw jestem jak ten kurs oczywiscie uchowa sie do jutra roliczy to buk

Uploaded with ImageShack.us

D 0

digital815

Użytkownik
Chodzi Ci pewnie o ten remis, że jest taki niski kurs. To dość prosta sprawa, jak wiadomo we Włoszech panuje dość duża korupcja w piłce i zwykle buki wiedzą, których meczach będzie przekupstwo (skąd to nie mam pojęcia) i dają niskie kursy na remis, bądź w ogóle wycofują mecz z oferty.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Tak jak pisze digital, nie ma mowy o pomyłce. Wystarczy przejrzeć ofertę dotyczącą tego meczu u jakiegokolwiek bukmachera internetowego.
Włoska piłka rządzi się swoimi prawami. Taki mecze zdarzają się dość często i niekoniecznie oznaczają &quot;ustawienie&quot; spotkania a jedynie...
&quot;brak zagrożenia dla przeciwnika ze strony obydwu zespołów&quot;

;)

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Tylko aby czasem Ci na myśl nie przyszło zagranie tego meczu nz remis;)
Jakoś 2 tygodnie temu w sobote,nie pamiętam która to kolejka serie b dokładnie na całą koleke na 4 mecze pośrud wszystkich na remis kursy były 1,5 1,7 1,7 1,9 bodajże.Wyniki tej kolejki były takie że padł tylko 1 remis,a kurs na ten mecz był powyżej 3.Dlatego odradzam granie remisu za większą kase.

julek 421

julek

Użytkownik
w weekend a dokladniej w sobote byly 3 kursy niskie na remis 1,9 2,1 2,2 i zaden nie wszedl. Ja tam chyba zaryzykuje opcje 12 po kursie 2,1
GL

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Jak pewnie wszyscy zainteresowani już wiedzą, Atalanta wygrała 2:1.
Potwierdza to moje wcześniejsze słowa. Mecz z takim kursem wcale nie musi być ustawiony... po prostu tak jak faworytem może być gospodarz, mogą być nim goście, tak też najbardziej prawdopodobny może być remis (sytuacja najczęściej spotykana we Włoszech).

everto 31,5K

everto

Użytkownik
tego rodzaju mecze mam zamiar obstawiac na gospodarzy np 100zl i na gości tyż 100 zł buki pogrywaja z tymi remisami we włoskich kopanych własnie czesto takie kursy sa wystawiane

Do góry Bottom