nie konieczniecofną zakład przed wypłatą
Nawet jak jak szybko wypłaci to bwin zrealizuje wypłatęnie koniecznie
Ale co nie koniecznie?nie koniecznie
ale mało to razy się zdarzyło że komus źle rozliczyli, ktos wypłacił i tyle. Potem byl najwyżej debet na tym koncie.Ale co nie koniecznie?
Możesz rozwinąć swoją myśl?
Pewnie, że cofną. Bo to raz się zdarzyło, że źle kupony rozliczyli?
A już tekst: "wypłacaj szybko", to jest śmiech na sali.
Gdyby to była trzecia liga Burkina Faso, to byłyby jakieś szanse, ale to jest Europa, także zapomnij o tej pomyłce.
To żyjesz w błędzie, już mi się kilka razy zdarzyło, że buk pomylił się w rozliczaniu na swoją niekorzyść, wypłacałem kase i po sprawie.A już tekst: "wypłacaj szybko", to jest śmiech na sali.
Że komuś źle rozliczyli, to się zdarza często.ale mało to razy się zdarzyło że komus źle rozliczyli, ktos wypłacił i tyle. Potem byl najwyżej debet na tym koncie.
Widocznie grałeś niszowe zakłady w niszowych ligach.To żyjesz w błędzie, już mi się kilka razy zdarzyło, że buk pomylił się w rozliczaniu na swoją niekorzyść, wypłacałem kase i po sprawie.
To że czegoś ty nie widziałeś to nie znaczy, że to nie istnieje. Nie grałem żadnego niszowego zakładu, to była np. LŚ z tamtego sezonu.Widocznie grałeś niszowe zakłady w niszowych ligach.
Np. ktoś tam dostanie żóltą kartkę, albo będą dwa auty w pierwszych 10 min.
A do tego grałeś za marne grosze.
Inaczej tego nie widzę.
pzdr
I co, pomylili się w wyniku meczu?To że czegoś ty nie widziałeś to nie znaczy, że to nie istnieje. Nie grałem żadnego niszowego zakładu, to była np. LŚ z tamtego sezonu.
Tak, pamiętam że Polska przegrała z Japonią w drugim meczu wyjazdowym, o ile pamiętam 1-3, buk ku mojemu zdziwieniu policzył to jako wygraną Polski i pieniądze spokojnie dopisał do konta i potem wypłacił. Takich zakładów mam w swoim dorobku kilka.I co, pomylili się w wyniku meczu?