>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomozcie :)

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
Witam to mmoj pierwszy post a juz mam troche pytan ;)
1.Dlaczego duzo ludzi mowi ze BAH mam male kursy sprawdzilem dzisiaj na przykladzie orange extraklasy i nie za knalazlem bukmachera ktrory by mial lepsze (bet gun mial chyba takie same i 2 lepsze i 1 gorszy)
2.Dlaczego duzo ludzi chwali bwin ? za co ? np. kursy mialo gorsze niz BAH lecz np pare dni temu mialo lepsze wiec chodzi mi o to co lubicie w bwin ????
3. rozmowa w temacie dotyczyla bonusu pocztkowego i zobaczylem cos takiego
&quot; Jeżeli jest to pierwsza wypłata to będą chcieli skan dowodu + karty kredytowej z jakiej dokonany był depozyt na konto&quot;
I z tad moje pytanie czy jest tak w przypadku wyplaty pieniedzy z bonusu czy zawsze przy 1. wplacie jesli zawsze no to jak mam skan kart kredytowej skoro wplacalem przelewem bankowym ??

P 0

patryk_1425

Użytkownik
Witam to mmoj pierwszy post a juz mam troche pytan ;)

1.Dlaczego duzo ludzi mowi ze BAH mam male kursy sprawdzilem dzisiaj na przykladzie orange extraklasy i nie za knalazlem bukmachera ktrory by mial lepsze (bet gun mial chyba takie same i 2 lepsze i 1 gorszy)
BAH ma słabsze kursy ale da sie z tym żyć :p, ma za to średnią oferte i słaby live.

picia 13

picia

Użytkownik
3. rozmowa w temacie dotyczyla bonusu pocztkowego i zobaczylem cos takiego
&quot; Jeżeli jest to pierwsza wypłata to będą chcieli skan dowodu + karty kredytowej z jakiej dokonany był depozyt na konto&quot;
I z tad moje pytanie czy jest tak w przypadku wyplaty pieniedzy z bonusu czy zawsze przy 1. wplacie jesli zawsze no to jak mam skan kart kredytowej skoro wplacalem przelewem bankowym ??
Jeśli wpłacasz przelewem bankowym to nikt nie będzie Cię prosił o skan karty ;)
Jeżeli wpłacasz kartą kredytową mogą poprosić o jej skan ????

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
dzieki za odpowiedz ale tam jeszce bylo o skanie dowodu jak sie domyslam osobistego ;p

napiszcie zalety bwin dlaczego warto tam gra i temat do zamkniecia:spokodfhgfh:

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
warto grac w BWIN bo ma bardzo duzo zdarzeń na popularne mecze i bardzo bogatą oferte live, a jeśli chodzi o skan dowodu to albo proszą jeśli ubiegasz się o bonus lub w przypadku pierwszej wypłaty jeśli już raz pokażesz bukowi skan dowodu nikłe szanse aby poprosili drugi raz o to samo.

K 0

kris7777

Użytkownik
warto grac w BWIN bo ma bardzo duzo zdarzeń na popularne mecze i bardzo bogatą oferte live(...)
A coż Ci z tego jak Ci później konto zablokują i kasa pójdzie w błoto? Tyle ludzi pisze o wałkach tego buka a inni mimo wszystko pchaja sie do niego jakby nigdy nic i później maja pretenseje dlaczego im konto zablokowali.

IMO bezpieczniej grac w BAHu niz w Bwinie (nie biore pod uwage innych bukow bo np. bet365 czy unibet przewyższa zarówno bwin jak i bah o wiele i nie zapowiada sie zeby miala nastapic zmiana).

picia 13

picia

Użytkownik
Przepraszam bardzo, jeżeli nie korzystasz z żadnych bonów to Bwin Ci konta nie zablokuje. Grałem tam i żadnych problemów nie miałem.

Do góry Bottom