>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomocy

nowak 0

nowak

Użytkownik
Na angielski mam napisac taki list :

Jakis czas temu znalazłes zwierze w liscie do znajomego napisz
- jakie to zwierze i w jakich okolicznosciach je znalazłes
- dlaczego zdecydowałęs sie wziąść je do domu i jak zareagowali inni domownicy
- jaki miales z nim problem i jak go rozwiązałes
- jakie masz obowiązki wynikające z jego posiadania i jak to wpłyneło na twoje zycie

Nie mam pojęcia jak to napisac :-? Moze ktoś z Was jest dobry z anglika i by mi pomógł :?:

nowak 0

nowak

Użytkownik
Jak bym umial to bym napisał ???? jareks89 błagam napisz zebym chociaz 3 dostał --&gt; PROSZE

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Dear Robert
Hallo, how are you? From our last meeting I have new message for you, about which I want
tell you. Do you remember this old hous between petrol station and my school? Exacly ther one week ago I found beautiful small cat. It was very scared and has string on his leg. I couldn&#39;t left it alone so I took it to my hous. Fortunetly my parents was happy, because in garrage my father found mouses. Klakier this is it name, caught all and even my older sister liked it. Everything will be great, but some day Klakier did not come to night. I was very sad because it was my favourite friend. After two week I look at window and I see Klakier with neighbour&#39;s cat. It is women so I expect little cats. If you want one I give you it with my pleasure. My live is change when at my hous live Klakier. I must give it meal every day, clean it and this make me happy. Now I am more dutifulness and i spend more time with my neighbour she is vey interesting girl. When we see next time I tell you more and show Klakier. I wait for you answer. Bye.
.............................................................................................................&lt;podpis&gt;
P.S. Next time I send you some photos.

Tak na szybkości skleiłem jak ktoś zauważy jakieś błędy to prosze poprawic no 3 powinieneś dostać ???? napisz potem co dostałes i piszesz to na własną odpowiedzialnośc ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
DZIĘKI WIELKIE ???? ???? ???? na prawde uratowałes mi życie :jupi: Ja ucze się angielskiego dopiero od roku więc nie za dużo umiem i nie napisal bym tego :;/: Jeszcze raz wielkie dzieki ????

PZDR jareks89 !!!

beau 1

beau

Forum VIP
jareks89 taki list trzeba było na maturze z anglika napisać.Nie wiem czy korzystał ze słownika ale za ten list miałbyś max punktów.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
jedno słowko sprawdziłem i 3 razy drugą forme czasownika nieregularnego. DZieki ale wole poczekać na Twoją ocene za to napisz jakaby nie była jestem ciekawy. Pozdro ;) troche sie denerwuje ????

michau 84

michau

Forum VIP
Ale sporo literowek w tej pracy ;p jak tak przepisze to bedzie lipa ;p i pare bledow tez widze;] nawet sporo ;p

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
no to wskaz jakie błędy literówki mnie nie zaskoczą gdyż pisalem szybko przeciez jak bedzie przepisywal to sie domysli. Wskaz mi te błędy prosze

Do góry Bottom