>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomocy!!!!!

B 0

barcelona888

Użytkownik
Trochę poza bukmacherstwem, ale mam do użytkowników wielką prośbę. Przenoszę się z normalnego liceum na zaoczne, sekretarka w podaniu kazała użyć żelaznego argumentu aby dyrektor mógł zatwierdzić to podanie. Niestety nie wiem co może być takim żelaznym argumentem... POMOCY!!!! Potrzebuje tego na wczoraj

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Powiedz że ktoś z rodziny( nie daj Boże) jest chory i musisz iść do pracy lub tą osobą musisz się zająć ... napisz że zdajesz sobie sprawę że jesli zostaniesz tam gdzie teraz jesteś to i zawalisz szkołę i nie sprostasz sprawą poza szkolnym(opieka itp) ....

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Trochę poza bukmacherstwem, ale mam do użytkowników wielką prośbę. Przenoszę się z normalnego liceum na zaoczne, sekretarka w podaniu kazała użyć żelaznego argumentu aby dyrektor mógł zatwierdzić to podanie. Niestety nie wiem co może być takim żelaznym argumentem... POMOCY!!!! Potrzebuje tego na wczoraj
kumple chcieli się przenieść w połowie roku z technikum do właśnie takiego liceum i to w klasie maturalnej, kupili 0.7 whisky i dyrektor przyjął ich bez gadania ????

Do góry Bottom