>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomocy!

Status
Zamknięty.
michkal 0

michkal

Użytkownik
Bardzo prosiłbym o e-meila do głownego supporta bo ten leci sobie w ****. Pomylilem sie w dacie urodzenia a oni kazali mi zeskanowac dowod. Dzis wplacilem kase i wyslalem dowod wplaty i skan dowodu gdy im to wyslalem kazali wybrac jak najszybciej kase i napisac meila zeby zablokowali mi konto , bo powiedzieli ze daty nie zmienia!! Śmiechu warte!!

A 0

ara252

Użytkownik
Ciezka sprawa. Nie zazdroszcze. A swoja droga to jezeli sie wysyla skan dowodu to mogliby dac temu wiare.Przeciez prz zakladaniu konta tam nie potrzebny jest dowod.Dziwne.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Gościu lecisz sobie w kulki i dziwisz się, że Cie tak traktują. Po pierwsze na h** wysyłałeś skan dowodu wpłaty (pierwsza wpłata musi dojść na konto i tego nie przyspieszą), po drugie spokojnie mogłeś sobie wysłać kase na MB i potem z MB na BAH i nikt nie powinien Cie o dowód nawet zapytać. Chcesz żeby traktowano Cie poważnie i z szacunkiem? Szanuj innych i nie prubuj oszukiwać buków.

michkal 0

michkal

Użytkownik
po 1 to nikogo nie chcialem oszukiwac wiec mnie tak nie nazywaj jesli ty kogos kantujesz to twoja sprawa! A nie osądzasz o to innych i tak gowno wiesz na ten temat.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
po 1 to nikogo nie chcialem oszukiwac wiec mnie tak nie nazywaj jesli ty kogos kantujesz to twoja sprawa! A nie osądzasz o to innych i tak gowno wiesz na ten temat.
1. Zła data urodzenia to JEST oszustwo

2. Pewnym osobom to tylko odchody w głowie ????

duntrix 0

duntrix

Użytkownik
Mooserix co tobie nigdy sie nic nie pomylilo ze tak go o********sz!! Po pierwsze kazdy ma prawo do bledu a po drugie to ja nie wiem po co wysylal skan dowodu wplaty przeciez on by ci nie dopisali kasy od razu tylko dopisuja jak kase znajdzie sie na ich koncie!!

michkal 0

michkal

Użytkownik
wiem teraz to wiem ze dopisuja jak dojdzie ale wczesniej tego nie wiedzialem ... duntrix nie wiedziales ze Mooserix jest idealny i nigdy w zyciu nie poplenil bledu , ale pewne osoby chyba tak

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Po pierwsze panowie edytuje się posty
Po Drugie osoby Michkal i Mooserix otrzymują po :zoltakartka: Kolejna to ostrzeżenie więc pilnujcie się !!

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Po pierwsze panowie edytuje się posty
Po Drugie osoby Michkal i Mooserix otrzymują po :zoltakartka: Kolejna to ostrzeżenie więc pilnujcie się !!

Sorki ale gościu ewidentnie robi firme w **** i jeszcze się czepia. Po prostu nie wierze, że ktoś przypadkowo walnął się w dacie urodzenia. Na dodatek koleś nie przyznaje się do oszustwa i jeszcze nadaje na BAH, które w regulaminie ma blokowanie podejrzanych kont. Żółta kartka dla mnie jest według mnie bezpodstawna, a temat nic nie wnosi więc chyba do zamknięcia.

michkal 0

michkal

Użytkownik
chlopcze nikt mi konta nie zablokowal !!!!!!! maja zablkowac jak wyplace kase i kazali mi stworzyc nowe konto , wyslalem skan dowodu i wszystko jest wporzadku wiec sie nie czepiaj i nie rob ze mnie zadnego oszusta!!!!! bo widocznie sam nim jestes

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Zmykam topic koniec kłótni Mooserix a ty bez podstawnie go oskarzasz powinnienes dostac osrzezenie bo to ty pierwszy go obrażiłes.moim zdaniem mogł sie pomylic a nazwisko i imie i reszta powinny sie zgadzac .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom