>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomocy

daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Założylem konto w Bah. Gdy usuwałem niepotrzebne wiadomości z skrzynki wykasowalem przez pomylke e-mail z bah ???? Jak moge odzyskać nr id i hasło ??

2.

Gdybym już odzyskał numery i chciałbym wpłacić pieniadze a potem wypłacić (karta) To mam coś takiego Rozliczenie transakcji na karcie odbywa się w EURO!

Dziekuje za pomoc

lighter 573

lighter

Użytkownik
Mam pytanka:

1. Czy nie będzie problemu z wypłaceniem pieniędzy z BAH na konto &lt;30 w BZWBK? ????

2. Jaka jest minimalna kwota jaką muszę wpłacić na konto BAH gdy rejestruję się by rozpocząć grę?

3. Jaka jest minimalna stawka na 1 zakład w BAH?

Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,50.
Oczywiście jest to tekst dotyczący promocji w BAH. Moje pytanie odnośnie tego jest takie:

4. Czy ten fragment odnosi się tylko do momentu aż 3 razy obrócę wpłaconą kwotą czy też będzie obowiązywać zawsze? Aha, rozumiem, że ten bonus aktualnie wynosi 50%? ????

porky 104

porky

Użytkownik
Ad 1. Nie będzie.

Ad 2. 10zł chyba.

Ad 3. 1zł.

Ad 4. Do momentu obrócenia bonusu, który wynosi 50%.

A tak w ogóle to wystarczy poszukać odpowiedzi na Forum, bo takich pytań było już bez liku..

lighter 573

lighter

Użytkownik
Ok, dzięki ????

P.S. Rozumiem, że konto osobiste potrzebne będzie mi w gruncie rzeczy dopiero wtedy, gdy będę chciał wypłacać pieniądze z BAH? ????

Do góry Bottom