>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pomocy

dydel12 0

dydel12

Użytkownik
witam. jestem początkującym graczem. swoje pieniądze ulokowałem na bah. wpłaciłem 50 zł i dzięki bonusowi miałem 100zł. Początek był dobry bo byłem na lekkim plusie (ok 30-60zł) ale po pewnym czasie stało się coś niedobrego. ciągle nie trafiałem i ciągle spadałem niżej i niżej. Aż do tego momentu, mam 50 zł na koncie i nie wiem co dalej, jak grać. Scren przedstawia bilans moich zakładów.
Grałem przeważnie 2-3 zakłady na kuponie z ako 2-3. na początku tenis nba mlb nhl a potem także piłkę nożną. typy w całości były moim autorstwem.

zwracam się do doświadczonych graczy: co teraz robić? jak grać? co ostawiać?
z góry dziękuje.

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
Pierwsza myśl jaka mi się nasunęła po zobaczeniu tego screena to ilość zakładów które postawiłeś. W przeciągu 10 dni zagrałeś prawie 60 kuponów ????. Jest to pewien sposób ale dla ludzi którzy obstawiają tylko dla emocji żeby pośledzić sobie wyniki na live w taki sposób nic nie ugrasz. Co do stawkowania to też duża rozbieżność. Na początku trafiałeś co 3-4 kupony ale przyszedł gorszy okres i stan konta stopniowo zaczął malec wiec podsumowując graj najlepiej single albo duble i graj tylko te typy do których jesteś przekonany a nie licz na szczęście bo one jak widzisz szybko może się skończyć. I dobrze by było jakbyś skupił się na 2-3 dyscyplinach którymi się interesujesz bo statystyki wszystkiego nie pokazuje. W ciągu tygodnia gdy jest słaba oferta graj maksymalnie po 1-2 kupony.Spójrz np. na Filipa_r2 w dziale VIP zna się bardzo dobrze na nhl,siatkówce i dorzuci nieraz jakiś typ z piłki i $$$ sama płynie do jego kieszeni. pozdro i życzę wysokich wygranych :-D

Do góry Bottom