>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomocy

rooket 0

rooket

Użytkownik
Witam
Chciałbym się spytać was , myślę że doświadczonych graczy o wybór bukmachera.
Chodzi mi tutaj o to że posiadam tylko 17 lat a chciałbym zasmakować gry przez internet i już nigdy nie tracić te 10 % na każdej wygranej.
Chciałbym abyś cię doradzili mi takiego buka w którym nie musiał bym np.wysyłać skanu dowodu ani nic takiego.
Oczywiście konto założę na tatę ????
Pozdrawiam.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
nie chca skanow i maja czytelnie i w sam raz na poczatek :]
ulubiony to expekt :] ale tam moga dowodu chciec ;p

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Logujesz się na swoje konto. Masz pasek ze stanem konta i obok masz &quot;wpłata&quot;.
Klikasz i przenosi Cię do metod złożenia depozytu.
Wybierasz odpowiedni, wpisujesz co trzeba i dalej klikasz zgodnie z instrukcjami ;)

rooket 0

rooket

Użytkownik
Ok ok ale mam pytanie
Rozliczenie transakcji na karcie odbywa się w EURO!
To oznacza że jak mam w złotówkach na koncie to oni mi zabiorą w euro czy o co chodzi ??
Wpłata
Dane Twojej karty kredytowej zostaną przesłane poprzez kodowane łącze SSL. Jeżeli mimo tego nie chcesz poprzez Internet przesłać nam danych swojej karty kredytowej, możesz to oczywiście uczyni inna droga - poprzez Fax lub Telefon!
Przy wpłacie za pomocą karty kredytowej pobierana jest opłata manipulacyjna w wysokości 2%! Karta kredytowa zostanie natychmiast obciążona z informacją &quot;bet-at-home.com Malta&quot; . Polecamy przechowywać kopię transakcji. Obowiązkiem każdego klienta jest upewnienie się, że jego działania są zgodne z przepisami dotyczącymi hazardu na terytorium jego kraju zamieszkania.

Rozliczenie transakcji na karcie odbywa się w EURO!
Prosimy o trochę cierpliwości - operacja może trwać do 90 sekund.

kochan 0

kochan

Użytkownik
Jeżeli masz gdzieś konto w banku to robisz normalny przelew za który nic ci nie potrącą z konta. Ja również POLECAM na początek Bet-at-home, ponieważ ma przejrzystą strone, łatwo się kupony wypełnia, nie ma problemów z wpłatą, wypłatą, przy 2 wpłacie (przy 1 jest to jeszcze nie możliwe) podrzucasz screena przelewu i księgują w max 1H (ale z reguły jak napiszesz na livesupport to powinni odrazu zaksięgować) a normalnie to idzie 4 dni. Kursy nie są najniższe, więc na sam początek będzie odpowiedni ????

Do góry Bottom