>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pomocy! Zablokowane konto a wypłata

dagny 0

dagny

Użytkownik
Witam i błagam o pomoc!
Korzystając z kontana bwin wpłaciłam i postawiłam 2000 zł. Gdy wygrałam, postanowiłam wypłacić środki. Okazało się, że potrzebny jest dokument tożsamości. Wgrałam więc prawko. zaraz po tym konto zostało zablokowane! W odpowiedzi od supportu okazało się, że założyłam konto, będąc niepełnoletnią. Czy mam jakąś szansę na odzyskanie pieniędzy, którymi już obróciłam? Czy warto zwrócić się do instytucji przydzielającej licencje?
Otrzymałam taki e-mail:
&quot; Uprzejmie informujemy, że jest Pan upoważniony do wypłaty kwoty wpłaconej w momencie niepełnoletności w wysokości 50,00 PLN oraz depozytu 1000,00 PLN, którego nie obrócił Pan w naszym serwisie.
Wpłata w wysokości 2000,00 PLN nie zostanie Panu zwrócona, ponieważ obrócił Pan tą kwotą w okresie po ukończeniu 18 lat.
&quot;
Błagam o pomoc! Jak ktoś naprawdę pomoże, jest szansa na nagrodę!
:-(
Pzdr,
Dagny

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Zakładając konto w bwin akceptujesz regulamin. Tam było wyraźnie napisane, że w momencie rejestracji musisz być osobą pełnoletnią.
Poza tym Ty piszesz jako kobieta: &quot;wpłaciłam&quot;, &quot;postawiłam&quot;, podczas gdy oni Tobie piszą &quot;jest Pan&quot;, &quot;nie obrócił Pan&quot;.
Sprawa jest przegrana i zapomnij o pieniądzach. Następnym razem czytaj uważnie zasady.
Temat podobny do tego z cyklu...
Uwaga oszukałem betsson i teraz się poskarżę na forum

L 27

ljuboja

Użytkownik
Czyli żadnych szans, nawet najmniejszych, już nie mam? Może jakiś częściowy zwrot?
Niestety brat miał podobny problem kilka lat temu.
Też założył konto nie mając jeszcze 18 lat z tym ze on wpłacił sobie wtedy tak o na próbę minimalny depozyt i baranek z tego zrobił 1700zł.Ale co próbowałem jakoś kombinować i tak i tak ale nie dało się w ostateczności blokada środków i tyle.

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Nie ma najmniejszych szans żeby odzyskać pieniądze. Wystarczyło poczekać aż skończysz 18 lat i zacząć dopiero wtedy grać. A jeśli koniecznie musiałaś, mogłaś zrobić konto na rodziców. Niestety...

Do góry Bottom