>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pomocy ! Nie ogarniam.

Status
Zamknięty.
adeqq15 3

adeqq15

Użytkownik
Witam.Mógłby mi ktoś wytlumaczyc na czym polega zaklad jakis systemowy ze np mam trafic 3 mecze z 5.[Gram w STS] Nie mogę tego pojąć.

NP :

Wygenerowałem sobie na probe na stronie sts.pl kupon jaki chcialbym postawic na jutro,lecz nie kapuje tego systemu.Postawilem jakis system 3/5 i wlasnie nie za bardzo wiem ocb.

A i jeszcze jedno.Jezeli postawie powiedzmy 3/5 to jak trafie akurat 4/5 to zaliczy ? Sory ze tak pytam jak jakis bot ale dopiero zaczynam.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
System 3z5 obejmuje wszystkie możliwe połączenia w grupy po 3 zdarzenia - spośród 5.
Takich połączeń jest 10 ponieważ 3z5=10 i choć mógłbyś te wszystkie 10 kombinacji zawrzeć na oddzielnych prostych kuponach, to jednak łatwiej jest zrobić to tylko na jednym, systemowym...
Jeżeli masz coś tu wygrać, to musisz trafić minimum 3 zdarzenia - choć oczywiście samo ich trafienie nie przesądza jeszcze, czy będzie to z pożytkiem dla Twojej kieszeni , bo przy stawce np. 1zł zapłacisz za ten system 10zł ale możesz znacznie mniej odebrać jeśli zagrasz np. kursy po 1.6 bo 1.6^3=1.6*1.6*1.6*1zł*0.88=3.6zł
Gdybyś jednak trafił 4 zdarzenia to wygrasz 3z4=4 kombinacje po 3 zdarzenia a jeśli trafisz 5 zdarzeń, to wygrasz 3z5=10 kombinacji po 3 zdarzenia.
System sam już wszystko za Ciebie z sobą połączy - tworząc ew. wygrane kombinacje po 3 , z tych dobrze wytypowanych w zbiorze 5 zdarzeń.
Pzdr.
edi8
.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wygenerowałem sobie na probe na stronie sts.pl kupon jaki chcialbym postawic na jutro,lecz nie kapuje tego systemu.Postawilem jakis system 3/5 i wlasnie nie za bardzo wiem ocb.
Masz 5 meczów , wejdą 3 to w zależności od tego jakie kursy będziesz miał, możesz mieć zysk lub jeżeli kursy małe to minimalną strate.

A i jeszcze jedno.Jezeli postawie powiedzmy 3/5 to jak trafie akurat 4/5 to zaliczy ? Sory ze tak pytam jak jakis bot ale dopiero zaczynam.
Muszą wejśc 3 typy minimum byś mógł iśc następnego dnia do kasy. Jeżeli wejdą 4 lub 5 to lepiej dla Ciebie= większa wygrana.
no niby jest lecz dalej nie kumam Nie kapuje tych kombinacji.Jak na jednym kuponie mam tyle kombinacji wykonac ?
W naziemnych z tego co się orientuje możesz do danego bloku po kilka meczów dawac.
Np Blok A : 3 mecze
Blok B : 2 mecze
Blok C : 1 mecz
Blok D : 5 meczów
Blok E : 2 mecze
Warunek wejścia jak wspomniałem muszą wejśc w tym przypadku conajmniej 3 bloki aby móc coś wygrac.
Lepiej wytłumaczyć nie umiem, a po reszte odsyłamy to wyżej podnaego linku.
Pozdraiwam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
robson United xD &gt;&gt;&gt;&gt; kolega pisze o grze w STS, a tam w nowym systemie Leonardo, który jest sukcesywnie instalowany i wkrótce wyprze stary system - bloków kilkuelementowych już nie ma...
Pzdr.
edi8
Robson // Aha, przyznam, że w ziemniakach nie gralem ruski rok. Pare razy w Fortunie coś puścilem. Ale w STS w tym nowym systemie nic więc może dlatego mój błąd. Pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom