>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

POMOCY! - BANK STATEMENT - Instadebit

R 0

radko7

Użytkownik
Witam fachowe grono!

Mam problem z jednym z portali transakcyjnych który wymaga ode mnie do weryfikacji danych następujących dokumentów z mojego banku:

- A copy of your permanent void cheque**

LUB

- A recent bank statement (listing name and bank account numbers)

Proszę mi powiedzieć co to w ogóle jest i w jaki sposób mam jeden z tych dokumentów &quot;zdobyć&quot; od mBank&#39;u.
Chciałem przelać pieniądze na bwin metodą Instadebit, 50 euro zostało najpierw przelane na Instadebit z mojego banku, a gdzy chciałem przelać na bwin to pojawił się komunikaty że się imie i nazwisko nie zgadza... Dzisiaj otrzymałem maila o tym że konto Instadebit jest zablokowane z moimi 2 stówkami na nim...

S 440

straszaksam

Użytkownik
A próbowałeś im w ogole wysłać jakiś swój rachunek z banku, na którym widnieje Twoje imię, nazwisko i adres zamieszkania, albo skontaktować się z nimi w tej sprawie?
1 opcja to jest w skrócie ujmując, jakiś przelew który z jakąś tam regularnością przelewasz na cudze konto, czyli właśnie rachunki za media itp.
2 to jest jakieś oświadczenie banku, że Ty to Ty, generalnie nie ma sensu się w to bawić i tracić czasu. Wyślij im po prostu to, co napisałem na samej górze i powinno być ok.

C 52

checkin

Użytkownik
Musisz im wysłać jakiś rachunek albo pdf z przelewem ze swojego konta bankowego, muszą potwierdzić dane, bo kombinujesz (&quot;pojawił się komunikaty że się imie i nazwisko nie zgadza&quot;).

Do góry Bottom