>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomocy źle rozliczony kupon !!

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Prosił bym bardzo uzytkowników o pomocy . Obstawiłem wczoraj mecz Turcja - CZechy ze w pierwszej połowie zostaną doliczone 2 min ! I tak było . W Betssonie rozliczyli mi to jako przegany kupon . Pisałem dzisiaj do nich i mi napisali ze było doliczone 3 min opieając sie na jakieś stronie ! A ja oglądałem mecz i widzałem wyrazie ze sedzie doliczył w pierwszej połowie 2 min ! A firma betsson opiera sie tylko na jednej jakieś tam europejskiej stronie ! I mam wielki problem bo było troche pieniędzy do wygrania za to ! I teraz nie mam pojęia co mam zrobić i jak im udowodnic ich błąd ??

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
No i właśnie tylko na tej stronie pokazują ze 3 min . Oglądałem mec zi widzałem jak sedzia techniuczny podnisł tablice i były 2 min . a pozatym jeszcze na stronie BWIN.PL jest zawsze relacja na zywo i było ze w 1 poło 2 min doliczone !!

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
I dokładnie taka prawda , oni sie opierają cały czas na tej stronie co kolega wyżej napisał ze były 3 min !! i co teraz ??

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Mogę potwierdzić: do pierwszej połowy zostało doliczone 2min (BTW chyba pierwszy raz podczas tych mistrzostw, bo do tej pory ZAWSZE doliczali 1min ???? ).

Także kłóć się chłopie, może będą powtarzać ten mecz, wtedy powiedz szanownym panom z supportu zeby sobie te powtórkę raczyli obejrzeć..

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
&quot;Zakłady zawsze są rozliczane zgodnie z oficjalnymi wynikami. Proszę o sprawdzenie poniższego odnośnika:

[URL='http://www.euro2008.uefa.com/tournament/matches/match=300699/matchcentre.html']http://www.euro2008.uefa.com/tournament/matches/match=300699/matchcentre.html[/URL]

To oficjalne dane statystyczne meczu. Nad zdjęciem stadionu znajdzie Pan pasek z rozpiską meczu co do minuty. Proszę przejść do 45 minuty i zobaczy Pan przed informacją o gwizdku oznaczającym zakończenie pierwszej połowy mały dopisek +3. To są dodatkowe minuty doliczone przez sedziego.

Przepraszamy, ale oficjalna strona Euro2008 nie posiada polskiej wersji językowej. Jednak informacje o tym może znajeźć Pan na wszystkich większych serwisach sportowych, także krajowych.&quot;

I jak sie tu z nimi kłucić ! Ja wiem na 10000% ze bylz 2 min !

radek03 90

radek03

Forum VIP
możesz poszukać na YOUTUBIE lub innym tego typu serwisie może ktoś wrzucił mecz i wtedy im podeślesz link i wszystko będzie udowodnione.

R 0

rafal86-86

Użytkownik
Tam chodzi o to, że akcja wydarzyła się w minucie 45+3&#39;, ale doliczone było 2minuty. Sędzia pozwolił grać trochę dłużej niż przedłużył połowę, stąd to nieporozumienie..
dokładnie o to chodzi. takie zakłady powinny być szczegółowiej opisane, bo to już nie pierwszy przypadek takiego nieporozumienia, gdzie bukmacher rozlicza takie zakłady na swoją korzyść.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Problem w tzm ye nie ynam angielskiego ;LOL:
Proponuję napisać do supportu, że wiążący dodany czas to ten, który pojawi się na tablicy świetlnej, trzymanej przez sędziego technicznego w czasie meczu. Natomiast to, ile naprawdę jest przedłużona połowa, to inna sprawa, która nie ma nic wspólnego z zawartym zakładem.

Do góry Bottom