>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

pomoc

loocash 0

loocash

Użytkownik
planuje zarejsetrowac sie w jakims internetowy booku , ale nie wiem ktory mam wybrac , prosze o rade ktory wybrac ( szybka wyplata i wplata , niska oplata za transakcje &quot;wplat i wyplat &quot; , najlepsze kursy itp )

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Jesli chodzi o Gb to kursy moim zdaniem wysokie jesli chodzi o wpłaty to niestety GB zamknelo swoje konto w banku Polskim i tylko racjonalnym wyborem jest MB lub chyba karta ale co do karty nie to nie wiem do konca.Jesli chciałbys wplacac odrazu na konto z banku czy poczty to niestety troche lipa.Ale ogonie jesli chodzi to buk super bardzo dba o klijenta wiec niema sie o co bac jak wpłacisz kase,

poZDro

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Jesli chodzi o GB to kursy moim zdaniem wysokie jesli chodzi o wpłaty to niestety GB zamknelo swoje konto w banku Polskim i tylko racjonalnym wyborem jest MB lub chyba karta ale co do karty nie to nie wiem do konca

Tutaj GB faktycznie ma problem z wpłatą. Polecam wpłatę kartą debetową typu VISA lub Visa Electron (ale ok 75% banków Visą Electron nie zezwoli). Wystarczy napisać specjalne oświadczenie do GB oraz zrobić 2 skany karty debetowej (2 strony) oraz dowodu osobistego i VIOLA (czyt. Włala ;P) wpłacasz za free w ciągu 20 sekund. Z wypłatami nie ma najmniejszego problemu. Wypłaca GB jak sobie zażyczysz, na MB, na konto w banku z tym nie ma najmniejszych problemów ;)

Pozdrawiam

R 0

.robert

Użytkownik
Ja polecam EXPEKT :] SUPER strona, promocje, kursy, oferta no i troche tych zakladow live. ????
Aktualnie najlepsza promocja na rynku ???? jak i rowniez jutro specjalna promocja na mecz arsenal-liverpool ???? ????

Do góry Bottom