C 0 cayenne Użytkownik Luty 3, 2014 #1 Nigdy nie korzystałem z opcji zakładów wielokrotnych, nie do końca rozumie jak to działa. Zamierzam niedługo zagrać taki kupon (załącznik) Jeżeli nie będzie remisu w pierwszym spotkaniu, wygra 1 lub 2 to wchodzi cały kupon?
Nigdy nie korzystałem z opcji zakładów wielokrotnych, nie do końca rozumie jak to działa. Zamierzam niedługo zagrać taki kupon (załącznik) Jeżeli nie będzie remisu w pierwszym spotkaniu, wygra 1 lub 2 to wchodzi cały kupon?
9,1K edi8 Forum VIP Luty 4, 2014 #2 Nigdy nie korzystałem z opcji zakładów wielokrotnych, nie do końca rozumie jak to działa. Zamierzam niedługo zagrać taki kupon (załącznik) Jeżeli nie będzie remisu w pierwszym spotkaniu, wygra 1 lub 2 to wchodzi cały kupon? Kliknij aby rozwinąć... Kupon będzie wygrany przy braku remisu w #1. spotkaniu, (bo ten mecz grasz z dwoma opcjami wyniku: 1 i 2 ) oraz przy obu wygranych gości w meczach #2 i #3.
Nigdy nie korzystałem z opcji zakładów wielokrotnych, nie do końca rozumie jak to działa. Zamierzam niedługo zagrać taki kupon (załącznik) Jeżeli nie będzie remisu w pierwszym spotkaniu, wygra 1 lub 2 to wchodzi cały kupon? Kliknij aby rozwinąć... Kupon będzie wygrany przy braku remisu w #1. spotkaniu, (bo ten mecz grasz z dwoma opcjami wyniku: 1 i 2 ) oraz przy obu wygranych gości w meczach #2 i #3.
L 23 luczyk10 Użytkownik Luty 5, 2014 #3 A macie może gdzieś dokładniej opisane zasady tych wielokrotnych bo na stronie bahu znalazłem tylko 3 zdania na ten temat...
A macie może gdzieś dokładniej opisane zasady tych wielokrotnych bo na stronie bahu znalazłem tylko 3 zdania na ten temat...