>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pomoc z tłumaczeniem

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Witam, czy mógłby mi ktoś powiedzieć tak dokładniej o co chodzi z tą wiadomością:

This midweek we&#39;ve got a feast of football with the final round of 16 of the Champions League. So, it&#39;s a great time for another special offer! We&#39;re giving cashback if you suffer the frustration of one leg letting you down in a Multiple this week.

Up to €25 Cashback for Close Shaves:*

1. Opt in to this promotion by clicking here and entering your username, password and the bonus code “****-**”.
2. Stake a minimum of €10 on a match odds fourfold from any football matches taking place between Tuesday March 16 2010 and Thursday 18 March 2010.
3. If you suffer the frustration of only one of your selections letting you down, we&#39;ll give you half your stake back (up to a maximum of €25).

Good luck and happy punting,

Czyli mogę postawić na mecz 1/16 ligi mistrzów(dzisiaj 18, czyli niby tak) i dostanę zwrot do 25 Ł jeśli źle odgadnę? Tak to odczytałem... ale bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że chodzi o te zawieszki batfaira, które miały miejsce ostatnio. Dzięki, ciągle się uczę angielskiego.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Witam, czy mógłby mi ktoś powiedzieć tak dokładniej o co chodzi z tą wiadomością:
This midweek we&#39;ve got a feast of football with the final round of 16 of the Champions League. So, it&#39;s a great time for another special offer! We&#39;re giving cashback if you suffer the frustration of one leg letting you down in a Multiple this week.
Up to €25 Cashback for Close Shaves:*
1. Opt in to this promotion by clicking here and entering your username, password and the bonus code “****-**”.
2. Stake a minimum of €10 on a match odds fourfold from any football matches taking place between Tuesday March 16 2010 and Thursday 18 March 2010.
3. If you suffer the frustration of only one of your selections letting you down, we&#39;ll give you half your stake back (up to a maximum of €25).
Good luck and happy punting,
Czyli mogę postawić na mecz 1/16 ligi mistrzów(dzisiaj 18, czyli niby tak) i dostanę zwrot do 25 Ł jeśli źle odgadnę? Tak to odczytałem... ale bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że chodzi o te zawieszki batfaira, które miały miejsce ostatnio. Dzięki, ciągle się uczę angielskiego.
W środku tego tygodnia mamy święto footballu związane z 1/16 Champions Leauge (a nie powinno być LE :? ???? . W związku z tym to doskonały czas na kolejną specjalna ofertę. Dajemy Ci zwrot gotówki (cashback), jeżeli ucierpisz (oni określili to &quot;podwinie Ci się noga&quot; (czyli niepowodzenie w typowaniu).
Do 25 € zwrotu na najbliższe mecze:
1. By skorzystać z promocji kliknij tu, wpisz swoją nazwę użytkownika hasło, i wprowadź kod bonusu XXXX
2. Stawka minimum €10na 4 mecze piłki nożnej które odbędą się w przedziale wtorek 16 marca 2010 a czwartek 18 marca 2010
3. Jeżeli Ci się nie powiedzie (ucierpisz na tym- czyli przegrasz) zwracamy Ci połowę stawki (maksymalnie zwracamy do 25 Euro)

Powodzenia i dobrego typowania

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Aha, wielkie dzięki.
A już myślałem, że chcą nam jakoś zrewanżować ostatnie dni gdy na giełdzie działo się nie za dobrze. Chyba, że to jest ta rekompensata... ale mnie nie obchodzi gambling ;). Jeszcze raz dzięki za tłumaczenie.

B 4

bongo84

Użytkownik
kazdy to chyba dostal. Ja dostalem po polskiemu :-D swoja droga tez mnie denerwuja te ich problemy techniczne bo ostatnio przytrafiaja im sie za czesto. Jak na serwis w ktorym ulamki sekund decyduja czasami o powodzeniu/niepowodzeniu to raczej nie powinno miec miejsca. Sam ostatnio stracilem ponad 100 euro przez ich problemy.

Do góry Bottom