>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

pomoc w sprawie zwrotu stawki

M 0

mikesyney

Użytkownik
Hej,

proszę o pomoc :)

na początku chcę zaznaczyć, że rozumiem zasadę co do ilości goli under/over 2.0 i wiem, ze np. mamy zakład under 2.0 gola to gdy mecz zakończy się wynikiem 0-0; 1-0; itd... to zakład jest wygrany, a gdy wynikiem 2-0 to wtedy stawka jest zwracana...

i mam pytanie:

jeśli gram systemem 2/3 i połączę trzy zakłady under/over 2.0 gola i powiedzmy, że jeden nam wszedł, a pozostałe wyniki było właśnie 2.0 gola (czyli zwrot), to CZY stawka jest zwracana? z tych dwóch zakładów?

M 0

mikesyney

Użytkownik
OK, rozumiem...

a gdy mamy coś takiego - (jest to inny zakład), ale załóżmy ze jest to zakład na under 2.0 gola...

[/URL][/img]

zakładamy, ze mecze na zielono są wygrane - under 2.0 gola ... i też zakładamy, że czerwony kolor jest zwrotem, czyli jeden mecz zakończył się wynikiem np. 2-0 jest i jest to zwrot...

to teraz jak będzie wyglądać wypłata?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Jezeli masz rozpisowe 2/3
to masz trzy spotkania - A,B i C
no i masz rozpisane:
A B
AC
BC
Jezeli ktores jest zwrotem to mnozy np A to wtedy stawka jest mnozona przez kurs B, i taka jest wygrana poniewaz kurs A to 1.00 zrozumiales ? ????

Do góry Bottom