>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomoc w przypomnieniu systemu

S 2

saku

Użytkownik
Witam
Jakieś 15 lat temu używałem tego systemu jako początkujący gracz. Szło mi nawet nieźle z tego co pamiętam. Chciał bym powrócić do tego systemu, tylko zapomniałem dokładnie na czym polegał :;/:
Z tego co pamiętam
- były to słupki
- mecze z 3 opcjami - 1 x 2
- kursy powyżej 2 aby wyjść na ewentualny profit
To pewnie popularny system, jesteście na czasie. Licze na Was ✅

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@saku , w necie pod tą nazwą jest kilka opisów , tak więc wpisz do wyszukiwarki:
zasada słupkowa i może odnajdziesz tę metodę sprzed lat.

A jeden z tych opisów zamieszczam:

Zasada słupkowa
Ten system polega na tym, że rozkładamy nasz plan gry na większą ilość spotkań. Zaletą tego systemu jest to, że minimalizujemy nasze ryzyko. Może nam kilka meczy z rzędu nie wejść ale dzięki temu systemowi i tak wyjdziemy „ na swoje ”. Oczywiście musimy pamiętać o najważniejszych zasadach przy tym systemie. Ten system trochę może przypominać progresję jednakże jest zasadnicza różnica pomiędzy tymi dwoma sposobami gry. Tutaj inwestujemy tylko to, co udało nam się wygrać wcześniej. Nasze ryzyko minimalizujemy przez rozkład gry na większą ilość spotkań. Najważniejszy jest dobór kursów do tego systemu. Muszą !!! one być w przedziale 2. 0 – 2. 5. Warto obstawiać gospodarzy -&gt; nie typujemy przy tym systemie gości!!! Najlepiej byłoby jakbyśmy wybrali sobie do tego systemu 10 spotkań ( kursy w przedziale 2. 0 – 2. 5). Stawka na każdy kupon musi być taka sama !!! Czyli zakładamy, że gramy każdy kupon po 10 zł. Wystarczy, że trafimy tylko połowę spotkań!!! a już wychodzimy na plus ponieważ 5 kuponów, które nam weszło tworzą dla nas zysk. na każdym z nich ako jest większe od 2. 0 czyli nawet jakbyśmy mieli ako na każdym z nich po 2. 01 to z prostego matematycznego rachunku jasno wynika, że po przemnożeniu tego razy stawkę wychodzi nam, że ugraliśmy ponad 100zł. Odejmujemy od tego stawkę włożoną na grę czyli 100zł. Wychodzimy na plus nie wiele ale jednak nie jesteśmy stratni. Trafić 5 kuponów na 10 o kursie w przedziale 2. 0 – 2. 5 nie jest tak trudno więc uważamy, że ten system jest bardzo dobry. Jest on przeznaczony dla graczy cierpliwych, których satysfakcjonują średnie zyski. W tym momencie możemy zakończyć grę i zacząć wszystko od nowa. Możemy jednak zrobić jeszcze coś innego. Zakładamy, że trafiliśmy 5 typów na 10. W tych 5 „ powinęła nam się noga ”. Możemy jednak przekuć naszą porażkę w sukces. Wystarczy, że przemnożymy naszą stawkę początkowa czyli 10 zł * 2= 20 zł ( nasza nowa stawka ). Nasze wydatki na tą „ rundę ” przedstawiają się następująco. Liczba spotkań trafionych poprzednio ( czyli 5 ) mnożymy razy nową stawkę ( czyli 20 zł ). Wychodzi 100zł. Do tego dodajemy !!! zysk z poprzedniej rundy ( czyli tyle ile mamy „ na czysto ”). To co wygraliśmy dzielimy na liczbę spotkań, którą będziemy w tej rundzie typować ( czyli 5 bo tyle w pierwszym etapie nam się nie udało trafić ). I znowu wystarczy, że trafimy minimum połowę spotkań i jesteśmy na plusie. Nasza wygrana na czysto zależy od ako na poszczególnych kuponach. Jak widać ten system jest przeznaczony i dla początkujących i dla średnio zaawansowanych w &quot;te klocki&quot;. System, który daje nam zminimalizowanie ryzyka ponieważ naprawdę ciężko jest spudłować na 10 meczy przykładowo 8. Teoretycznie i to jest możliwe ale tak czy siak trafiamy 2 mecze i zmniejszamy starty. Ważne jest aby postępować zgodnie z zasadami wyżej przez nas przedstawionymi. Pamiętajmy aby nie typować gości, bo statystycznie lepiej jest grać na gospodarzy po kursie 2. 05 niż na gości po takim samym kursie !!!

S 2

saku

Użytkownik
Dzięki, ale ten którym grałem był trochę inny. Tutaj nie typuje się gości, w moim typowało się zarówno 1, X jak i 2

S 2

saku

Użytkownik
Szło to mniej więcej jak pamiętam tak:
1111
111x
11xx
1xxx
A może typowało się właśnie 1 i 2, bez remisów? Troche namieszałem, ale jak pisałem - słabo to pamiętam...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W stosunku do Twojego ponad 15-letniego stażu w bukmacherce to ja jestem &quot;świeżak&quot; , gdyż 1. zakład zawarłem jesienią 2001 - ale trochę już o systemach wiem , zatem napisz wszystko co o nim pamiętasz: a przede wszystkim na ile zdarzeń na kuponie nim grałeś...

EDIT:
z tego co równo z moim wpisem zamieściłeś , to jest to najzwyklejszy w świecie rozpis systemu skróconego i można tu do takiej gry użyć technikę pod nazwą cover , czyli pobrać z meczu 1x2 tylko 2 opcje wynikowe z kursami np. po 2.4 i 2.5 i jeśli tak zrobisz dla 3 spotkań i trafisz te 3 covery , to system pełny łączący wszystkie te kombinacje będzie miał 2^3=2*2*2=8 zakładów a minimalna wygrana wyniesie 2.4*2.4*2.4=13.82

Oto rozpis takiego systemu pełnego na 3 mecze i na 8 zakładów:
czytaj w pionie

1 1 1 1 2 2 2 2
1 1 2 2 1 1 2 2
1 2 1 2 1 2 1 2

Dla 4 meczów granych coverami rozpis będzie oczywiście liczył 2^4=16 zakładów a wygrana przy minimalnych kursach 2.4 to 2.4^4=33.17

Jest taki bezpłatny program TOTO WIZARD , który znajdziesz w dziale Programy Bukmacherskie a który ma opcje tworzenia rozpisów systemów pełnych i skróconych - zarówno dla spotkań 2-drogowych 1-2 i 3-drogowych 1x2.

System pełny to taki , który daje gwarancję odszukania 1 zakładu bezbłednego z wieloma zdarzeniami - przy trafieniu ich wszystkich np. przy 2 typach z każdego meczu.

System skrócony to taki , który daje szansę w/w wygranej a którą to szansę można podać w procentach , np. 50% przy wszystkich trafieniach.

Oczywiście systemy skrócone mają znacznie mniej zakładów ????

.

S 2

saku

Użytkownik
W stosunku do Twojego ponad 15-letniego stażu w bukmacherce to ja jestem &quot;świeżak&quot; , gdyż 1. zakład zawarłem jesienią 2001 - ale trochę już o systemach wiem , zatem napisz wszystko co o nim pamiętasz: a przede wszystkim na ile zdarzeń na kuponie nim grałeś...
Nie mam jakiegoś mega stażu, potem miałem przerwę. Teraz gram prawie zawsze single. Ale coś mnie tknęło by pobawić się w ten systemik
Nie pamiętam ile zdarzeń grałem - 4 albo 5 najprawdopodobniej
Pozdrawiam

S 2

saku

Użytkownik
EDIT:
z tego co równo z moim wpisem zamieściłeś , to jest to najzwyklejszy w świecie rozpis systemu skróconego i można tu do takiej gry użyć technikę pod nazwą cover , czyli pobrać z meczu 1x2 tylko 2 opcje wynikowe z kursami np. po 2.4 i 2.5 i jeśli tak zrobisz dla 3 spotkań i trafisz te 3 covery , to system pełny łączący wszystkie te kombinacje będzie miał 2^3=2*2*2=8 zakładów a minimalna wygrana wyniesie 2.4*2.4*2.4=13.82

Dla 4 meczów granych coverami rozpis będzie oczywiście liczył 2^4=16 a wygrana przy minimalnych kursach 2.4 to 2.4^4=33.17

Jest taki bezpłatny program TOTO WIZARD , który znajdziesz w dziale Programy Bukmacherskie a który ma opcje tworzenia rozpisów systemów pełnych i skróconych - zarówno dla spotkań 2-drogowych 1-2 i 3-drogowych 1x2.

.
Dzięki. To musiało być coś prostego bo dopiero zaczynałem

TOTO WIZARD - nie da się go ściągnąć i zainstalować

Masz gdzieś gotową rozpiskę 1/X dla powiedzmy 4-5 zdarzeń?

Z góry dzięki

saku

S 2

saku

Użytkownik
Oto rozpis takiego systemu pełnego na 3 mecze i na 8 zakładów:
czytaj w pionie

1 1 1 1 2 2 2 2
1 1 2 2 1 1 2 2
1 2 1 2 1 2 1 2

Dla 4 meczów granych coverami rozpis będzie oczywiście liczył 2^4=16 zakładów a wygrana przy minimalnych kursach 2.4 to 2.4^4=33.17
Dzięki. Prosił bym jeszcze o rozpiskę dla 4 meczy, bo z tego co pamiętam, grałem raczej więcej niż 3 mecze

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@saku &gt;&gt;&gt; ale nie wiem czy interesuje Cię rozpis 2-drogowy czy 3-drogowy: pełny czy skrócony...
Ponadto podziękowanie na FB wyraża się poprzez ????

W dziale Programy Bukmacherskie :
http://forum.bukmacherskie.com/f207/program-toto-wizard-54985.html

kolega @Zaachar we wpisie #17 podawał źródło , z którego wiele osób pobierało przez niego tam zamieszczony program TOTO WIZARD , więc skoro są teraz jakieś z tym problemy* , to zwróć się do niego o ponowną wrzutkę czyli re-upload , gdyż jest aktywnym użytkownikiem FB.

* Ale jeszcze na początku grudnia kolega @Odrodzony bez problemu pobierał ten program:
http://forum.bukmacherskie.com/f98/kombinacje-na-mecze-100173.html

.

Otrzymane punkty reputacji: +7
S 2

saku

Użytkownik
@saku &gt;&gt;&gt; ale nie wiem czy interesuje Cię rozpis 2-drogowy czy 3-drogowy: pełny czy skrócony...
Czym się różnią?
Niech bedzie jeden i drugi, powinienem sobie przypomnieć jak zobaczę
Pozdrawiam i przyznaję punkty

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Rozpis 2-drogowy obejmuje zdarzenia typu under/over , BTS czy P/N ( parzyste/nieparzyste) itd. czyli te gdzie mogą wystąpić 2 wyniki , choć może być użyty także w technice gry zwanej cover , gdzie wybierasz z meczu 1x2 tylko 2 opcje wynikowe , np. 1 i x

Rozpis 3-drogowy obejmuje wszystkie możliwe wyniki spośród 1x2

System pełny to rozpis wszystkich możliwych do utworzenia kombinacji - np. ten który Ci poprzednio podałem to rozpis wszystkich 8 możliwych kombinacji 2-drogowych dla 3 meczów.
W systemie pełnym mamy zawsze 100% pewność ( czyli gwarancję ) iż na jednym z zakładów odszukamy bezbłędny układ kombinacji wyników - z zastrzeżeniem dla covera , bo tu musimy wpierw zmieścić się z trafieniem wyniku przy korzystaniu z 2 typów i po spełnieniu tego warunku we wszystkich tak typowanych np. 3 meczach , możemy mieć pewność trafienia bezbłędnego.

Systemy skrócone to takie , które nie dają pewności wygrania - pomimo bezbłęnych typowań , gdyż swoją nazwę biorą z ograniczonej ilości zakładów względem systemów pełnych.

Np. w przypadku tego rozpisu systemu pełnego na 8 zakładów dla 3 meczów 2-drogowych , gdy ograniczymy ilość zakładówe z 8 do 4 , to uzyskamy rozpis systemu skróconego , który będzie posiadał 50% szansę wygranej - ponieważ użyjemy 1/2 wszystkich możliwych kombinacji.

Pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Rozpis pełny 4 meczów 2-drogowych, posiadający 16 kombinacji:

1111
1112
1121
1122
1211
1212
1221