>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pomoc w płatności

Status
Zamknięty.
kamilo100 0

kamilo100

Użytkownik
Mam taki problem .
Chciałbym pograć przez neta w obstawianie meczy no ale nie mam żadnego konta bankowego ani karty kredytowych itd. Więc większość form płatności odpada.
Mam konto na BAH ale nie mam nic na koncie (Puki co gram w TOTO-MIX) . Co radzicie ? Chciałbym jak najszybciej dokonać wpłaty i by trwała możliwie jak najkrócej .

P.S Zastanawiam się też nad założeniem konta bankowego, by móc szybko przelewać kasę ale nie wiem gdzie. Mam nie mam żadnych dochodów więc nie stać mnie zbytnio na utrzymywanie konta. Znacie jakieś dobre oferty bankowe.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Co do konta to w mBanku masz zupełnie darmowe konto, a do tego nie potrzeba wcale miesięcznych wpływów na konto ;) I wszystko można załatwic przez Internet (kurier przyjeżdża z umową, karta przychodzi pocztą).
A co do wpłacania, puki co możesz wypisac druczek i wpłacic poprzez pocztę, lub najbliższą placówkę bankową.
Był temat jak wypełnic druczek, tyle że jeśli zlecisz przelew poprzez bank kasa powinna byc do 3 dni a poprzez pocztę to już tak do 5 dni ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom