>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomoc w kuponie. Kontrowac czy nie?

radi77 43

radi77

Użytkownik
Witam,
Panowie mam kilka jednakowych kuponow na kwotę wygranej 15tys. Ostatni mecz który mi zamyka to awans Tottenhamu. Wiemy jakie problemy kadrowe mają Tottki.... Pytanie kontrowac na awans Chelsea? Jesli chciałbym z kontry również uzyskać te 15tys.to musialbym cos dorzucic do awansu Chelsea .. Bo kurs na awans Chelsea to 2.0. Wiec mozna cos dorzucic typu Lyon strzeli i kurs bedzie powyzej 2.0. Wtedy gram to za 15tys i w przypadku awansu Chelsea i strzeleniu gola przez Lyon. Mam 30tys czyki zwrot stawki i swoją wygrana którą bym mial w przypadku awansu Tottenhamu. Czy dobrze myślę? Czy nie ruszac tego? Jak to rozegrac zeby bylo okej i nie wyjsc z zerem?
Zagralbym wtedy np 15 takich kuponow:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=OTQxMzM5NDI0MzU3ODQwMDq/kyN7Q/pzkKOVT5Y=
&amp;kind=MAIN
Totalnie nie wiem co robić ..... Bo potrzebuje tych 15 tys... A nie chce pluc sobie w brodę ze jednak nie zagralem tej kontry i nic z tego nie wyciagne.... Z drugiej strony zagram kontre a Tottki jednak awansuja to tez lipa:/ ale chyba bardziej prawdopodobny jest awans Chelsea w takiej sytuacji kadrowej ... Jak panowie myślicie?

Do góry Bottom