>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pomoc Html!!!

michau 84

michau

Forum VIP
Panowie poszukuję osoby która będzie w stanie zrobić do jutra rana stronę internetową. Tylko się nie bać - ona ma być prosta (kilkanaście podstron max). Temat: bukmacherka. Trzy działy: Bukmacherka, bukmacharzy stacjonarni, buk internetowi + o mnie co juz sam sobie zrobie ;]
Place na mb, mam nadzieje ze sie dogadam z kims ;)

pozdrawiam i czekam na PW
liczę na was :!:

P.S. gotowa jest strona główna i menu w java script też jest wiec dla kogos kto lata w htmlu to jakas godzina max roboty mysle.

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Panowie poszukuję osoby która będzie w stanie zrobić do jutra rana stronę internetową. Tylko się nie bać - ona ma być prosta (kilkanaście podstron max). Temat: bukmacherka. Trzy działy: Bukmacherka, bukmacharzy stacjonarni, buk internetowi + o mnie co juz sam sobie zrobie ;]
Place na mb, mam nadzieje ze sie dogadam z kims ;)

pozdrawiam i czekam na PW
liczę na was :!:

P.S. gotowa jest strona główna i menu w java script też jest wiec dla kogos kto lata w htmlu to jakas godzina max roboty mysle.
ja mogę sprubować

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
nie wiem czy kto mi pomoze ale mam podobny problem...musze zrobic byle jaka stronke a nie mam kompletnie czasu a temat dowolny wiec jezli ktos chce pomodz to pisac ???? dzieki

Do góry Bottom