>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomożecie ? :D rekalmacja butów...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
witam a więc mam taki problem mam jeszcze na gwarancji buty nike (halówki) grałem nimi sporo na betonie i mają troche zdarta podeszwe od tzw. podcinania jednym slowem jest taka dziura ale nie na wylot po drugie pękły mi w bardzo dziwnym miejscu poszlo po szwie ale na pewno tego nie podarłem i mam pytanie czy jak pójde je oddac do reklamacji do mi przyjmą a może mieliście kiedyś taka sytuacje i wiecie co mam powiedziec z góry dzieki za odp ????

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
ehh mi sie 2 raZy rozwalily po prostu pekly na palcu nie wiem od czego i nie przyjeli ????

ale zawsze isc mozesz wtedy jeszcze bylem maly to sie nie klocilem ale tera to bym nie darowal zeby mi buty na palcach pekly nie wiadomo od czego

K 0

konraad89

Użytkownik
Jak pojdziesz je oddac to Ci powiedza ze to sa buty do uzytku na hali etc, a Ty ich uzywales na zewnatrz czyli niezgodnie z przeznaczeniem, no ale sprobowac zawsze mozna ;-)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ja CI polecam nie przepłacać i nie kupować tego chińskiego obuwia, bo wątpię czy w Polsce są oryginalne buty NIKE, Adidas, Puma etc.

Ja mam zaufanie do 1 super marki. Może to dziwne ale mam buty DK. (wybieraj buty z jednolitym spodem czyli bez pierdół pod podeszwą, naklejek itp).
Halówki, kosztują ok 70-75zł grałem w nich 2 lata i nie tylko, biegałem, a nawet nosiłem przy pracach przydomowych i dopiero jak wyglądały ohydnie (obdarte i kolor zszedł po ok 1 roku) to kupiłem nowe. Okres ich użytkowania minimum 1 rok, mnie służyły 2 lata ;)
Kupuję je od kiedy skończyłem średnią i mnie nie zawiodła ta marka, tylko nie kupujcie mega lansistowskich 2 kolorowych butów kleionych (takich że but składa sie z 2 połówek, 1 inny kolor, 2 inny, bo one są zszywane i klejone i nie wytrzyma to za długo)
Od tej pory kupuję tylko DK i nie narzekam :spokodfhgfh: Nawet z takim kolesiem sie założyłem czyje buty dłużej wytrzymają jego Adasie za 350zł czy moje DK za 70 i po 2 miechach przegrał bo Adasie się rozkleiły.
Także halówki (lub korki) to wypróbuj DK nie pożałujesz :!:

Do góry Bottom