0 himen1989 Użytkownik Październik 11, 2007 #1 Mam pytanie. Co to jest? Jak sie loguje na beta at home to wyskakuje mi okno że konto został zablokowane. Co mam z tym fantem zrobić? POMÓŻCIE!!!
Mam pytanie. Co to jest? Jak sie loguje na beta at home to wyskakuje mi okno że konto został zablokowane. Co mam z tym fantem zrobić? POMÓŻCIE!!!
0 jarzomp Użytkownik Październik 11, 2007 #2 Napisz do supportu [email protected] . Odpisują bardzo szybko (max 15min.) Zapytaj się z jakiego powodu zablokowali Ci konto i jak to rozwiązać. Pozdrawiam.
Napisz do supportu [email protected] . Odpisują bardzo szybko (max 15min.) Zapytaj się z jakiego powodu zablokowali Ci konto i jak to rozwiązać. Pozdrawiam.
B 1 bigbraine777 Użytkownik Październik 13, 2007 #3 Proponuję z Twoim problemem na live czat sie udać - troszkę szybciej rozwiaża problem W weekendy chyba oni nie pracują
Proponuję z Twoim problemem na live czat sie udać - troszkę szybciej rozwiaża problem W weekendy chyba oni nie pracują
G 0 gigsiu Użytkownik Październik 18, 2007 #4 Krótkie pytanko dlaczego nie wygrałem? Jestem "nowy", więc przepraszam jeżeli to oczywiste.
Krótkie pytanko dlaczego nie wygrałem? Jestem "nowy", więc przepraszam jeżeli to oczywiste.
G 0 gigsiu Użytkownik Październik 18, 2007 #5 Już zauważyłem.IDIOT!(było under/over 0,5 ,a pomyliłem z 3) Przepraszam za kłopot.