>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomóżcie obrócić bonus.

L 0

lukasz1983

Użytkownik
Witam. Jestem tu nowy. Pomoże ktoś obrócić bonus na bet-at-home? Wpłaciłem 16.76 funtów na konto, otrzymałem 8.38 funtów bonus. muszę to obrócić 4 razy, ale nie wiem jak to zrobić. Z góry dzięki.

vde 119

vde

Użytkownik
Napisz, jakie rozgrywki preferujesz, skuteczność (%) będzie mieć duży wpływ.
Jak grasz np. NBA to system 2z4 jest fajny, nie pomnożysz aż tak szybko, ale często wychodzisz przy 1 pomyłce na plus, a przy 2. błędach minimalnie na minus.
Jak grasz piłkę, to będzie ciężko bo teraz słaba oferta, ale wtedy raczej singlami trzeba działać.

L 0

lukasz1983

Użytkownik
Gram piłkę, NBA i NHL. Jak narazie na 12 zakładów wygrałem 4, 3 piłka i raz NBA. Dostalem własnie wiadomość od bet że muszę obrócić jeszcze 69.66.

vde 119

vde

Użytkownik
Zostaw piłkę, bo i tak nie ma nic do grania, a pograj sobie NBA czy NHL. Ja ostatnio gram tylko NBA i NHL, zdarzenia dwudrogowe, z piłką różnie bywa.
Graj single z NBA, tylko starannie selekcjonuj typy ???? a NHL chyba też można sobie darować bo w bet-at-home są tylko 1x2 w ofercie.
Grając singlami podziel sobie konto na dziesięć części, szybko nie obrócisz, ale szybko nie stracisz. Przy dobrej skuteczności obrócisz.
I Zaglądaj tutaj na forum do działu z NBA, często dobre typy są podawane i informacje o kontuzjach, które również można znaleźć na rotoworld.com oraz tutaj.
Dobre typy znajdziesz również w tym miejscu.

Do góry Bottom