>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polskie anonimowe zakłady bukmacherskie

B 22

bettttt

Użytkownik
Witam! W związku z ostatnimi nagonkami UC na polskich graczy u zagranicznych bukmacherów, zastanawiam się nad otwarciem polskiego serwisu umożliwiającego zakłady na wzór bet365.

Czym się będzie wyróżniał? Tym, że będzie należał do 2 firm. Polskiej oraz zagranicznej, spoza jurysdykcji polskiego prawa. Będą możliwe szybkie wpłaty i wypłaty PLN, ale także anonimowo BTC oraz mini poradnik w jaki sposób grać bez powiązania ze swoją osobą. Nie będziemy wymagać przesyłania skanów dowodów ani przelewów weryfikacyjnych, o ile nie będzie takiej potrzeby (np. w przypadku oszustwa na rzecz serwisu). Wpłaty będą także akceptowane z poczty/placówki banku. Jest też kapitał na start, prawie 1 mln złotych, z czego większość będzie przekazana na reklamę (internet, bilboardy, radio). Zgodnie z konstytucją, nie będziemy udostępniać jakichkolwiek danych na widzi mi się służb, ponieważ wymagamy minimum podczas rejestracji oraz ich podanie będzie dobrowolne. Adresy IP będą usuwane np. po 2 miesiącach.

Prosiłbym o opinię czy byłoby zainteresowanie no i chętnie przyjmiemy jakiekolwiek wskazówki.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W jakim państwie będzie zarejestrowana ta firma?
Czy jej polski oddział ma stosowne zezwolenie MF na podjęcie działalności?
Czy wiesz, że wysokość kapitału zakładowego przy takiej działalności w Polsce nie może wynosić mniej niż 2.000.000 zł ? Wy macie prawie 1 mln ????
&quot;Jest też kapitał na start, prawie 1 mln złotych&quot;
Jak chcecie pogodzić anonimowość graczy z walką z praniem brudnych pieniędzy, itd. itp.
....
Zezwolenie na urządzanie zakładów wzajemnych - OPIS PROCEDURY
https://www.biznes.gov.pl/opisy-procedur/-/procedura/990/
.

B 22

bettttt

Użytkownik
Kwestie prawne założenia i działalności to temat, który nie chcę i nie zamierzam poruszać na forum, bo formułki z gov.pl ważne są &quot;na piśmie&quot;.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nie będziemy wymagać przesyłania skanów dowodów ani przelewów weryfikacyjnych, o ile nie będzie takiej potrzeby (np. w przypadku oszustwa na rzecz serwisu). Wpłaty będą także akceptowane z poczty/placówki banku. Jest też kapitał na start, prawie 1 mln złotych, z czego większość będzie przekazana na reklamę (internet, bilboardy, radio). Zgodnie z konstytucją, nie będziemy udostępniać jakichkolwiek danych na widzi mi się służb, ponieważ wymagamy minimum podczas rejestracji oraz ich podanie będzie dobrowolne. Adresy IP będą usuwane np. po 2 miesiącach.
Prosiłbym o opinię czy byłoby zainteresowanie no i chętnie przyjmiemy jakiekolwiek wskazówki.
Proponował bym nie zabierać się za coś o czym nie ma się zielonego pojęcia bo to może skończyć się tragicznie.

Mogę zagwarantować że szybko pujdziecie z torbami z takim podejsciem.
Rozumiem że można być naiwnym ale nie aż do takiego stopnia jak to opisałeś.
Pytasz czy mógłbyś otworzyć legalną pralnie pieniędzy ?
NIE
Po drugie z tak niskim kapitałem to nie masz najmniejszych szans
Jak chcecie pogodzić anonimowość graczy z walką z praniem brudnych pieniędzy, itd. itp.
Podejrzewam że kolega wyżej nie ma zielonego pojecie co oznacza to stwierdzenie.

B 22

bettttt

Użytkownik
Hm, uważasz, że powinniśmy podejmować kwestie prawne na forum bukmacherskim? Zatem przepraszam, możemy zmienić opis tematu, natomiast na forum prawnym zapytam się o pomoc w kwestiach zakładów. Nothing to see, move along.
Myślę, że mam większe doświadczenie z pieniędzmi i większy kapitał, niż w życiu widziałeś. A temat prania brudnych pieniędzy jest mi lepiej znany niż tobie tabela rozgrywek.
Mówiąc kapitał na start, odnosiłem się do reklamy, bonusów, kosztów promocji, sponsoring itp. Powtarza, napisałem kapitał na start, nie kapitał na rozpoczęcie projektu.
Pieniądze na powstanie serwisu, utrzymanie, reklamy oraz koszta i tematy prawne to nie wątki jakie przyszedłem tutaj poruszać, zatem skup się i mnie nie obrażaj ;). Głupotą również byłoby opisywanie w jaki sposób ma wszystko działać oraz legalnie omijać prawo, niczym polskie firmy płacące podatki n Cyprze (nie, firma nie będzie na Cyprze, ani w UE).

@up, pozwól, że zacytuję Ci innego usera forum
Sylwek zacznij czytać ze zrozumieniem bo ręce opadają

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Myślę, że mam większe doświadczenie z pieniędzmi i większy kapitał, niż w życiu widziałeś. A temat prania brudnych pieniędzy jest mi lepiej znany niż tobie tabela rozgrywek.
Mówiąc kapitał na start, odnosiłem się do reklamy, bonusów, kosztów promocji, sponsoring itp. Powtarza, napisałem kapitał na start, nie kapitał na rozpoczęcie projektu.

@up, pozwól, że zacytuję Ci innego usera forum
Cytuj sobie kogo chcesz. Własnie widzę jak znany Ci jest temat prania brudnych pieniędzy.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Po Twoim kolejnym wpisie nadal nie wiem, czym ja lub ktokolwiek inny może tu być zainteresowany, bo albo coś masz konkretnego do powiedzenia do czego można się odnieść, albo zgodnie ze starym żartem rysunkowym Mleczki
&quot;Obywatelu, nie pieprz bez sensu&quot;:
http://www.gandalf.com.pl/b/obywatelu-nie-pieprz-bez-sensu/

A jak dotąd, to w tym co napisałeś jest tu tylko to drugie...
.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Nie masz się o co dąsać. Koledzy przecież odpowiedzieli na Twój post.

[...] natomiast na forum prawnym zapytam się o pomoc w kwestiach zakładów.
Posiadacie jakieś środki. Naprawdę zamierzasz chodzić od forum do forum i radzić się publicznie?
Na Waszym miejscu, naprawdę dobrym adresem jest doradca finansowy. Przy okazji biegły z zakresu optymalizacji podatkowej - taki będzie miał pojęcie o co kaman w ogóle w temacie zakładania spółek poza PL.
Pieniądze lubią ciszę.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nie masz się o co dąsać. Koledzy przecież odpowiedzieli na Twój post.

Posiadacie jakieś środki. Naprawdę zamierzasz chodzić od forum do forum i radzić się publicznie?
Na Waszym miejscu, naprawdę dobrym adresem jest doradca finansowy. Przy okazji biegły z zakresu optymalizacji podatkowej - taki będzie miał pojęcie o co kaman w ogóle w temacie zakładania spółek poza PL.
Pieniądze lubią ciszę.
Po pierwszym zdaniu jego pierwszego postu widać że gosciu robi sobie jaja.
Czym się będzie wyróżniał? Tym, że będzie należał do 2 firm. Polskiej oraz zagranicznej, spoza jurysdykcji polskiego prawa. Będą możliwe szybkie wpłaty i wypłaty PLN, ale także anonimowo BTC oraz mini poradnik w jaki sposób grać bez powiązania ze swoją osobą.
Ciekaw jestem co ten poradnik będzie zawierał. Jak komuś obcemu skroić dowód osobisty ? czy kurs obsługi painta żeby przerabiać dane na dokumentach ? Nie ma czegoś takiego jak anonimowe granie a fałszowanie tożsamości jest nie legalne i napewno kary za to są większe.

B 22

bettttt

Użytkownik
@Sylwek2012, daj juz sobie spokoj, na sile nie wlaz miedzy rozmowe doroslych. Odnioslem sie tylko 1 raz do twojej wypowiedzi i na prawde nie planuje wchodzic w polemike z twoim rozumem.
Jeszcze raz napisze, nie pytalem sie o kwestie prawne.
Moje pytanie brzmialo: Jakie funkcje/udogodnienia/poprawki przydałyby się w serwisie bukmacherskim. I tutaj powinny znalezc sie komentarze typu:
-nie ma sensu robic nowego, juz jest kilka dobrych serwisow na ktorych mozna grac
-tak, teraz jest nagonka na graczy za granica, moze jakos to obejsc, legalnie?
-jak postawicie serwis to ogarnijcie te blokady, bo sa denerwujace
itp.
tymczasem dostalem odpowiedzi:
- musisz miec 2 miliony na otwarcie firmy
- musisz uwazac na pranie pieniedzy
- musisz uwazac, aby wchodzac do biura zamknac drzwi
eh,po namyslem, usuwam temat z subskrypcji, Sylwek, przejmujesz dowodzenie, mozesz madrzyc sie dalej

Otrzymane punkty reputacji: +7
Do góry Bottom