>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Polska - USA |mecz o 3 miejsce LŚ 2007|

Status
Zamknięty.
daimler 14

daimler

Forum VIP
Polska - USA 1

Dziś bardzo ważny mecz o godzinie 17.00
Przedwczoraj Polacy pokonali USA 3:0 ale czy dziś tak bedzie? czy starczy naszym Siatkarzom sił.. Wczoraj ciężka gorycz porażki a dziś walka o honor o 3 miejsce.Myśle ze dzis Polacy pokonają Amerykanów chociażby z tego wzgledu ze dla kibiców,ktorzy tak dzielnie i pięknie wspierali nasza Reprezentacje podczas tegorocznej LŚ.Ten mecz bedzie jeszcze bardziej trudny niż 2 dni wcześniej.Amerykanie mieli troche wiecej czasu na regeneracje sił .We wczorajszym meczu było widac ogromne zmeczenie u Polskich Siatkarzy,szczegolnie u Winiarskiego i Świderskiego.USA bardzo ładnie sie zaprezentowali z Rosją urywając 1 seta. Ale widać było że jeśli zostali zaatakowani mocną zagrywka to tracili seriami kilka punktow pod rzad.Myśle ze dzisiejsze 3 miejsce było by nagrodą za tegoroczną LŚ i za te wspaniałe wystepy.
Licze na to ze Siatkarze Polscy sie odbudują i dziś pokazą na co ich stać :!:

D 0

damian591

Użytkownik
W piątek wygraliśmy 3:0, jednak nie radziłbym brać tego wyniku pod uwage. Amerykanie lepiej wyglądają fizycznie, nie widać na ich twarzach ogromnego zmęczenia, co jest zauważalne niestety u naszych zawodników. Michał Winiarski, nasz obecnie najlepszy zawodnik wczoraj opadł z sił, i będzie bardzo ciężko zregenerować je na dziś. Również u Mariusza Wlazłego pojawiają sie różne dolegliwosci. Głodni Amerykanie kontra zmęczeni Polacy, pachnie mi tu tie-breakiem. A w nim już Polska publicznośc wie co robić.

Jak dla mnie wchodzi ten typ:

Polska - USA (-1,5) 2

Typ na dokładny wynik:

Polska 3:2 USA

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
:siata: Polska - USA
Typ:2, dokładny wynik : inny niż : (3:0,3:1,3:2,2:3)
Kurs: 2,90 i 4,55 (BetGun)

To co oglądaliśmy bodajże 2 dni temu w Katowickim spodku to był taki mus ;) Oczywiście Nasi zamiast dać pograć rezerwowym to grali podstawowym składem ;) Nie wiem dlaczego Lozano tak nieodpowiedzialnie się zachował :-? Widać, ze Nasi nie wytrzymują nie tylko fizycznie, ale także psychicznie ... Presja na nich ciążąca paraliżuje ich kompletnie ... Po prostu przeliczyli się z tym, że są dobrzy i tyle ;) Prawda jest taka, że z 4 zespołów które zostały jesteśmy najgorszym teamem ... Przykład wczoraj ... Prowadzimy 4 punktami żeby nagle przegrywać 1 pkt ... Yyyy i My tutaj mówimy o światowym poziomie siatkówki :?: ???? To chyba jakaś kpina ... Będę krytykował Nasz zespół zawsze bo niestety grają słabo a Ci wszyscy którzy myślą inaczej niestety kierują się troszkę patriotyzmem a to w bukmacherce nie jest wskazane ... USA pokazało wczoraj z piekielnie mocnymi Rosjanami, że potrafią grać w siatkówkę ;) Spodziewam się dzisiaj ze strony USA radosnej i pogodnej gry a u Nas nerwów i błędów co przyniesie Nam porażkę 3:0 bądź też 3:1 i kompletny blamaż, ponieważ tak wiele oczekiwaliśmy a jak zwykle nie dostaniemy nic ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ojj czeka nas ciekawy mecz.Ale czy go wygramy sam niewiem.Zaraz wszyscy pomyślą że nie wierzą w naszą kadre z powodu pierwszej porażki od 14 spotkań w Lidze Światowej ;) tak nie jest wczoraj mieliśmy szanse pokonać Brazylię ale nic się nie stało to jest zdecydowanie najlepszy zespół na świecie a my walczyliśmy niestety nie udało sie i trzeba grać dalej.W dzisiejszym meczu obawiam się zmęczenia naszych siatkarzy np.Michał Winiarski ejst niesamowicie wyczerpany.Napewno wszyscy czują już zmęczenie tym turniejem zarówno nasi siatkarze jak i &#39;&#39;Yankesi&#39;&#39; ale go z tego wyjdzie obronną ręką cięzko to stwierdzić ale mam nadzieję ze wygramy...

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Patrolinho człowieku, czy Ty oglądałeś jakikolwiek mecz Polskiej reprezentacji czy tylko kierujesz się komentarzami z Onetu?
Nie wiem dlaczego Lozano tak nieodpowiedzialnie się zachował
Nie Tobie to oceniać.

. Presja na nich ciążąca paraliżuje ich kompletnie
Tak, sparaliżowało ich, na boisku się nie ruszali, a 92pkt to Brazylia sama nam oddała.
Prawda jest taka, że z 4 zespołów które zostały jesteśmy najgorszym teamem
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka?

Prowadzimy 4 punktami żeby nagle przegrywać 1 pkt
No faktycznie super przykład, gdybym miał trochę czasu to bym poszukał wiele meczy w których przegrywamy 4pkt by wygrywać jednym.

To chyba jakaś kpina
Twój cały post to jakaś kpina.

bo niestety grają słabo
NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI, żeby drużyna, która gra słabo wygrała w LŚ 14 meczy z rzędu, a na ostatnie ~30 spotkań przegrała zaledwie dwa/trzy.

a Ci wszyscy którzy myślą inaczej niestety kierują się troszkę patriotyzmem
A może po prostu wiedzą o co chodzi w te klocki?

USA pokazało wczoraj z piekielnie mocnymi Rosjanami, że potrafią grać w siatkówkę
A my pokazaliśmy z Brazylią, że potrafimy grać. Niektóre elementy mogłyby być lepsze, ale przegrać z Brazylią 3:1 a w setach dwa razy do 23 i raz do 21 to naprwdę nie jest źle.

Polska - USA - 1

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
:siata: Polska - USA
Typ:2, dokładny wynik : inny niż : (3:0,3:1,3:2,2:3) ✅ , ✅
Kurs: 2,90 i 4,55 (BetGun)
✅ , ✅
To co oglądaliśmy bodajże 2 dni temu w Katowickim spodku to był taki mus ;) Oczywiście Nasi zamiast dać pograć rezerwowym to grali podstawowym składem ;) Nie wiem dlaczego Lozano tak nieodpowiedzialnie się zachował :-? Widać, ze Nasi nie wytrzymują nie tylko fizycznie, ale także psychicznie ... Presja na nich ciążąca paraliżuje ich kompletnie ... Po prostu przeliczyli się z tym, że są dobrzy i tyle ;) Prawda jest taka, że z 4 zespołów które zostały jesteśmy najgorszym teamem ... Przykład wczoraj ... Prowadzimy 4 punktami żeby nagle przegrywać 1 pkt ... Yyyy i My tutaj mówimy o światowym poziomie siatkówki :?: ???? To chyba jakaś kpina ... Będę krytykował Nasz zespół zawsze bo niestety grają słabo a Ci wszyscy którzy myślą inaczej niestety kierują się troszkę patriotyzmem a to w bukmacherce nie jest wskazane ... USA pokazało wczoraj z piekielnie mocnymi Rosjanami, że potrafią grać w siatkówkę ;) Spodziewam się dzisiaj ze strony USA radosnej i pogodnej gry a u Nas nerwów i błędów co przyniesie Nam porażkę 3:0 bądź też 3:1 i kompletny blamaż, ponieważ tak wiele oczekiwaliśmy a jak zwykle nie dostaniemy nic ;)
No Panie Kuuba ;) Z taki Pana ekspert, że Pana post to kpina ;) 2 typki pięknie weszły i potwierdza się, że Polska jest słaba &quot;D

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
i potwierdza się, że Polska jest słaba &quot;D
O jedno Cię proszę, nie nazywaj siebie kibicem, ok?
2 druzyna na MŚ, a 4 w lidze światowej jest słaba, ciekawe ????
Jest słaba i tyle ;) Oczywiście widać, ze Ty jako typowy Polak potrafisz zadowolić się 4 miejscem ???? Wierz złudnie nadal, ze Nasza siatkówka jest na wysokim poziomie itd. Tylko nie wziąłeś jednego pod uwagę ... Gramy u siebie :!: Powtarzam u siebie i nie potrafimy ograć USA :?: Hmmm rzeczywiście jesteśmy bardzo mocni nie ma co ;) I jeszcze jedno mocnym jest się wtedy gdy wygrywa się z najlepszymi a nie drużynami średniakami (Chiny, Argentyna no i Bułgaria w fazie grupowej też nie świeciła). Przyszło co do czego i pokazaliśmy jacy to jesteśmy silni ???? I jeszcze mam uwagę co do rozmiarów porażki ... Na taki poziomie nie przegrywa się setów do 19 ;) To by było na tyle ;)

wojas 11

wojas

Użytkownik
Takie gadanie, że Polska jest słaba to możesz co najwyżej do lamusa wsadzić..... W jednym tylko się z Tobą zgodzę, że faktycznie w tym jedynym, ostatnim meczu z USA nasi nie wytrzymali presji. Nie wiem czy kiedykolwiek trenowałeś jakiś sport, ale po tonie Twojej wypowiedzi widać, że nie. Jeżeli nasi wygrali 12 mecze w fazie grupowej, a następnie wygrali 2 mecze z Francją i USA, to presja i oczekiwania kibiców są ogromne. A to w spotkaniu z wielką Brazylią i Gibą (któremu co najwyżej Ty możesz buty nosić.....) na pewno nie pomogło, tym bardziej że Brazylia leje każdego i na razie nikt nie może z nią wygrać. Mimo to, uważam, że zagraliśmy z nimi bardzo dobry mecz i tak jak wielu ekspertów powiedziało, że zbliżyliśmy się poziomem do niej. Brazylia jest zespołem na pewno już nie młodym Giba 31 lat, Ricardo 32 lata, Gustavo 32 lata, Sergio 32 lata, Dante 27 lat, Andre 28 lat, Rodrigo 28 lat. Oni lepiej już grać nie będą, powoli będą schodzić ze sceny.... Nasi mimo wszystko są zespołem dalej rozwijającym, więc w perspektywie Pekinu za rok tutaj upatruję naszą szansę..... A mecz z USA o 3 m.? Ot wynik porażki z Brazylią.My kibice tak się napięliśmy po tych zwycięstwach, że myśleliśmy, że juz pojedziemy Brazylię. Chłopcy tak w to uwierzyli, że myśleli tylko o finale, &quot;przecież nie wypada przegrywać przed taką publicznością&quot; A z Amerykanami po prostu zabrakło mobilizacji, nie siedliśmy fizycznie, tylko psychicznie... Ja się cieszę, że niwelujemy dystans, ale brakuje jeszcze nam doświadczenia w takich meczach, jak powiedział Lozano... Na pocieszenie, wygraliśmy 3 klasyfikacje w tym turnieju (Gacek - najwięcej wykonanych obron, Winiarski - przyjmujący, Zagumny - wystawiający) Także życze ci trochę więcej pokory człowieku w swoich osądach... Uff, trochę sie zdenerwowałem, ale jak moderator takie głupoty wypisuje.... Właśnie tacy są szydercy (już całkowicie pomijając bukmacherkę) mieniący się kibicami reprezentacji. Jak idzie, wygrywamy to jest OK (ciekawe co mówiłeś, po piątku....) Ale jak już przyjdzie porażka, to obraza majestatu, jesteśmy cieniasami, bo &quot;przegrywamy z najlepszymi.&quot;... Ja się pytam Ciebie z jakimi najlepszymi. W ostatnich dwóch latach Polska przegrała tylko 3 razy z Serbią, która obecnie jest zespołem dużo słabszym od nas.... 2 razy z Brazylią (leje wszystkich) oraz raz z zespołem USA. W tym samym czasie, pokonaliśmy raz Rosję, 5 razy Bułgarię, 5 razy Amerykanów, raz Francję, 2 razy Serbię, nie licząc, że tych średniaków lejemy aż miło.........

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Patrolinho - Ty naprawdę masz nierówno pod sufitem.

Jest słaba i tyle
???? ????

Oczywiście widać, ze Ty jako typowy Polak potrafisz zadowolić się 4 miejscem
Nie, nie zadowalam się tym, ale szlag mnie trafia jak ktoś, kto się na tym nie zna, udaje wielkiego znawcę.
Za to Ty pokazujesz przykład typowego Polaka i na wszystko narzekasz.

Wierz złudnie nadal, ze Nasza siatkówka jest na wysokim poziomie itd
Jeśli w to wątpisz, to nie ammy o czym gadać - widać, że sie nie znasz.
Najlepszy broniący - Gacek, najlepszy przyjmujący - Winiarski i najlepszy rozgrywający - Zagumny.
Druga drużyna ostatnich MŚ + najlepszy rozgrywający.
Mówi Ci to coś?

Gramy u siebie
No i? W japonii jakoś nie graliśmy u siebie.

Powtarzam u siebie i nie potrafimy ograć USA
No tragedia! Przegraliśmy aż JEDEN mecz z USA.

I jeszcze jedno mocnym jest się wtedy gdy wygrywa się z najlepszymi a nie drużynami średniakami
Francja, Rosja, Serbia, Bułgaria (ta na MŚ), USA to dla Ciebie średniacy? ????

Na taki poziomie nie przegrywa się setów do 19
Czyli już wiemy, że Brazylia jest słaba bo pierwszego seta przegrała wczoraj do 18. ????

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Po pierwsze Brazylia wygrała cały mecz bo jest klasową drużyną i pokazała walkę ... Po drugie po co przytaczasz przykłady z mistrzostw świata przed rokiem :?: To było dawno i nieprawda .... Na tym koniec dyskusji nie zamierzam wdawać się w kłótnie kto ma rację ... Ty myślisz inaczej i ja inaczej ... Pozdrawiam ;)

wojas 11

wojas

Użytkownik
Po drugie po co przytaczasz przykłady z mistrzostw świata przed rokiem :?: To było dawno i nieprawda .... Na tym koniec dyskusji nie zamierzam wdawać się w kłótnie kto ma rację ... Ty myślisz inaczej i ja inaczej ... Pozdrawiam ;)
O tym czy grudzień 2006 jest odległą datą czy nie, jeszcze można polemizować, ale nieprawda???????? ???? Zastanów się co piszesz.... naprawdę. Dyskusja z Tobą faktycznie nie ma sensu

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Niestety, ale z amerykanami to było dno... tylko ten 1 set im się udał.. a reszta to katastrofa... począwszy od przyjęcia po atak.. zagrywka,kontry, blok... tylko Zagumny dawal te piłki w miare co mógł, a i tak nie wykorzystywali... Z Brazylią to rozumiem jeszcze, tam zadecydowały detale i szczegóły, ale w meczu z USA to był a porażka... bez walki...
P.S Musiała być mała różnica premii pomiędzy 3 , a 4 miejscem... ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom