Polsla - Szewcja
Nie ma co ukrywac wygrywamy dzis i cieszymy sie z pucharu! kursik przyzwoity mozna zagrac za wieksza kaske ????
typ: 1 // 1,53 bwin
a co wy stawiace w tym spotkaniu??
Co do Polski nie ma większych powodów do namysły ! Jedynie co mnie zastanawia to walka o brąz ? Kurs też bardzo kuszący tylko nie wiem czy gra niemców pozwala na postawienie na nich ? Co o tym myslicie ?
Szwedzi pokazali wczoraj naprawdę ładny handball, Polacy 'na luzie' ograli mistrzów świata, nic tylko czekać na te intersujace zawody do 17. Polska v Szwecja 0:2.5 na Gamebookers 2,15;d - tak zeby sie troche ze smaczkiem ogladalo
27:26
Przypomniały się emocje z MŚ... Ogromne brawa zarówno dla Polaków, jak i dla pokonanych Szwedów. Z przebiegu spotkaniu na triumf zasłużyli reprezentanci Trzech Koron, ale jeśli chodzi o cały turniej to zdecydowanie najlepszą i najrówniejszą formę prezentowali Polacy. Jeszcze raz graty dla nich i czekamy do stycznia Pozdro
świetny mecz balem sie w pewnym odcinku meczu ???? ale jak zwykle opanowanie i doswiadczenie naszych zalo nam 1 miejsce w puchar ???? mam nadzieje ze na ME w styczniu bedzie rownie dobrze i bedziemy walczyc o zloto!!