>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Mołdawia 6 lutego 2011, Algarve

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Polska -Mołdawia

Polscy piłkarze rozegrają kolejny sparing przygotowujący ich do EURO 2012, dzisiejszym rywalem będzie reprezentacja Mołdawii, która jest tylko dziesięć miejsc niżej w rankingu FIFA.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Uprzedzając następne pytania Polska zagra prawdopodobnie w takim zestawieniu.
Sandomierski - Kikut, Celeban, Wojtkowiak, Wołąkiewicz - Bandrowski, Gol, Borysiuk, Pawłowski - Kucharczyk, Nowak
Nie wiadomo jeszcze co z Bandrowskim , bo pojawiła się informacja , że złapał kontuzje jakąś.
Co do meczu. Pierwsze mecz pod długiej przerwie , nie spodziewałbym się jakiś fajerwerków. II garnitur naszej kadry, raczej wiadomo jak takie mecze wyglądają. Dużo chaosu i niedokładności. Spodziewam się raczej underowego meczu i minimalnej wygranej Polaków.
⚽ Polska - Mołdawia 1 1.76 Pinnacle

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Według mnie dobry zakład to under 2,5. Tak jak napisał konrad140 fajerwerków nie ma co się spodziewać. Polacy w zestawieniu ligowym, Mołdawia podobno w najsilniejszym, no ale bez przesady. Nasi dzisiejsi rywale to przeciętniacy, z którymi nawet w ligowym składzie powinniśmy sobie poradzić. Obawiam się jednak, że zwycięstwo może być wymęczone, dlatego underek pasuje tu najbardziej.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Kurs na Polskę jak najbardziej do grania, mim że Mołdawię jest tylko 10 miejsc w rankingu niżej to wcale nie oznacza, że nasi ligowcy sobie z nimi nie poradzą, do Euro coraz bliżej i Polacy muszą zacząć łapać rytm, w ogóle nie wyobrażam sobie żeby nasi tego nie wygrali. Podzielam zdanie Konrada bez fajerwerków ale mecz raczej wygramy.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
ma ktos jakies info odnosnie zawodnikow moldawi ? gdzie graja i jakim skladem dzis wystapia ???? ?
Z tego co wiem mają zagrać możliwie najsilniejszym składem. Większość z zawodników gra w klubach zagranicznych.

Kurs na Polskę jak najbardziej do grania, mim że Mołdawię jest tylko 10 miejsc w rankingu niżej to wcale nie oznacza, że nasi ligowcy sobie z nimi nie poradzą, do Euro coraz bliżej i Polacy muszą zacząć łapać rytm, w ogóle nie wyobrażam sobie żeby nasi tego nie wygrali. Podzielam zdanie Konrada bez fajerwerków ale mecz raczej wygramy.
Zgadzam się. Nie ma co sugerować się rankingiem. On kompletnie nie odzwierciedla siły poszczególnych drużyn.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
ma ktos jakies info odnosnie zawodnikow moldawi ? gdzie graja i jakim skladem dzis wystapia ???? ?
tu masz całą kadrę powołaną na mecz. składu nie widziałem.
bramkarze: Stanisław Namacco (Kubań Krasnodar), Jewgienij Matiugin (Dacia Kiszyniów), Nicolae Calancea (Zimbru Kiszyniów)
obrońcy: Petru Racu (IFK Norrkoeping), Wiktor Gołowatienko (Kubań Krasnodar), Simion Bułgaru (Ałanija Władykaukaz), Igor Armas (Kubań Krasnodar), Aleksandru Epureanu (Dynamo Moskwa), Denis Ilescu (Dacia Kiszyniów), Wadim Bolochan (PFK Sewastopol), Maksim Cebotari (FC Rapid Ghidighici)
pomocnicy: Witalij Bordian (Metalist Charków), Jewgienij Cebotaru (Ceahlaul Piatra Neamt), Igor Ţigirlas (Metalurg Zaporoże), Walerij Andronic (Łokomotiw Astana), Andriej Cojocari (Dacia Kiszyniów), Alexandru Suvorov (KS Cracovia), Siergiej Georgijew (Sheriff Tiraspol), Artur Patras (FC Timisoara), Maxim Frantuz (FC Rapid Ghidighici), Denis Calincow (Chazar Lenkoran)
napastnicy: Igor Picusciac (FK Krasnodar, Rosja), Aleksandru Dedow (Zimbru Kiszyniów), Igor Bugaiłow (Łokomotiw Astana), Anatolij Doros (Irtysz Pawłodar)

Możesz sobie poszukać info o zawodinkach ;) ale z tego co widać po klubach Mołdawia w składzie nie krajowym , co za tym idzie zapewne w najsilniejszym. Zapewne bo nie wiem kto tam pierwsze skrzypce obecnie gra ;)

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
a ja postawiłem dziś na to że Mołdawia strzeli gola, 1.60 kurs całkiem wysoki, jak sami widzicie grają najsilniejszym składem. Wprawdzie nie mają nikogo z czołowych lig Europy ale my to samo. Myśle że jedną bramke mogą stracić.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
A moim zdaniem ciekawym typem na to spotkanie jest over 1.5.Kurs na ten typ w Redbet to 1.37 więc do jakiegoś dubla bardzo dobry.Polska w składzie z samymi zawodnikami rodzimej ligi.Grają młodzi chłopacy czyli przyszłość Polskiej piłki min:Borysiuk czy Kucharski.Mołdawia w mocnym składzie zawodnicy z lig zagranicznych i własnego podwórka.W meczu Over 2.5 trochę ryzykowany ale 2 bramki powinny paść.Do tego coś mi się zdaje że Mołdawia będzie przeważała w tym meczu.

⚽Polska - Mołdawia over 1.5 1.37
⚽Mołdawia strzeli gola (TAK) 1.60

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Zapytany przez Maćka Kurzajewskiego fizjoterapeuta Małysza Rafał Kot odpowiedział krótko : &#39;&#39; porażka lub remis to kompromitacja &#39;&#39;ja również dołączam do tych słów .

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Ja bym meczu nie traktował super poważnie, tym bardziej że zestawienie w jakim zagramy jest mocno eksperymentalne. Nasi będą szarpać a doświadczeni piłkarze Mołdawii będą starać się jak najdłużej utrzymać przy piłce. Oni w tym zestawieniu grają ciągle, znają się na przelot, a my? Zlepek średnio znanych piłkarzy ekstraklasy. Gradu bramek nie będzie, widowisko przez pierwsze 45 minut to.. delikatnie mówiąc próba zgrania się naszych piłkarzy. W drugiej połowie powinno być nieco lepiej jeżeli chodzi o naszą grę i bramki jeżeli padną to raczej w drugiej części gry. Trener Franciszek Smuda nie będzie dysponował dziś wieczorem szeroką kadrą. Wszystko przez to, że z powodu konfliktu na linii PZPN - Polonia Warszawa, do Portugalii, gdzie odbywa się zgrupowanie reprezentacji, nie dotarli zawodnicy &quot;Czarnych Koszul&quot;: Maciej Sadlok, Tomasz Jodłowiec, Adrian Mierzejewski i Artur Sobiech.
Polska - Mołdawia (wynik pierwszej połowy 1:0)
Typ:
suma bramek w 1-szej połowie meczu: -1.5
Kurs:
1.40

bet-master 74

bet-master

Użytkownik
Skład naszej kadry na dzisiejszy mecz jest słabszy niż zwykle, gdy gramy zawodnikami z ligi polskiej. W przerwie zimowej z Ekstraklasy odeszli: Peszko, Grosicki, bracia Brożkowie. Poza tym nie ma bardzo ważnych dla kadry zawodników z Polonii: Mierzejewskiego, Sadloka, i Sobiecha, którzy grywają w podstawowym składzie kadry (zwłaszcza dwóch pierwszych) oraz Jodłowca, który prawdopodobnie też wyszedłby dziś w podstawowej jedenastce. Nie ma również Małeckiego i Iwańskiego, a Bandrowski doznał kontuzji. Mamy za to drużynę złożoną z zawodników, z których większość zagra ze sobą pierwszy raz. Przez kilka dni nie da się stworzyć dobrze grającej drużyny. Spodziewam się więc jeszcze gorszej gry naszej reprezentacji niż w dotychczasowych meczach krajowym składem.
Mołdawia jest jedną ze słabszych europejskich reprezentacji, ale amatorami na pewno nie są i w piłkę grać potrafią. Większość zawodników występuje w klubach zagranicznych, głownie w Rosji, Ukrainie, Rumunii... W eliminacjach do Euro 2012 pokonali u Finlandię i San Marino po 2:0 oraz minimalnie przegrali z Węgrami 1:2 i z Holandią 0:1. Wyniki te sugerują, że nie jest to łatwy przeciwnik. W przeciwieństwie do naszej reprezentacji, Mołdawia zagra w najsilniejszym zestawieniu, czyli możemy się spodziewać, że zawodnicy będą się świetnie rozumieć na boisku a ich gra będzie poukładana. Myślę, że mecz będzie wyrównany z lekkim wskazaniem na Mołdawię. Ja zagrałem rano X2 po kursie 2.20 w Betway. Teraz kursy na Mołdawię trochę spadły, a najwyższy aktualnie oferuje chyba Betway.
Polska - Mołdawia
Typ: Mołdawia lub remis
Kurs: 2.05
Bukmacher: Betway

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Moim zdaniem Mołdawia może być ciężkim rywalem dla naszym. Trzeba dodać że przyjeżdżają w swoim najmocniejszym składem wiadomo nie są to nazwiska rzucające na kolana ale część z nich gra w silnych ligach np. Ruska czy Ukraińska. Smuda na konferencji mówił że to przeciwnik z dobrymi warunkami fizycznymi i nie jest to chłopiec do bicia. Patrząc na skład polski to wiadomo ligowcy poziomu nam nie gwarantują.

Grzegorz Sandomierski - Marcin Kikut, Piotr Celeban, Grzegorz Wojtkowiak, Hubert Wołąkiewicz - Szymon Pawłowski, Janusz Gol, Tomasz Bandrowski, Ariel Borysiuk, Michał Kucharczyk - Dawid Nowak

Skład jest nie oszukujmy się słaby. Po za tym pamiętać trzeba że Polska liga jeszcze nie ruszyła a każdy z zawodników ma już w nogach miesiąc okresu przygotowawczego. Raczej za wielu na zielonym boisku jeszcze nie grało w tym roku a więc czucie piłki nie jest takie jak powinno być. Ośrodek w którym są jest taki prowincjonalny ze słabym boiskiem jedynie pogoda dopisuje. Ja nie skreślam polaków w ostatnich 2 meczach Polska z nimi wygrywała chyba 2-1 i 3-0 z tego co mi wiadomo. Ale właśnie jest to ale. Polakom zawsze się gra ciężko wiosną tak i w klubach jak i w kadrze. Moim zdaniem mecz będzie taki jak oglądanie spektaklu w teatrze przy zgaszonym świetle czyli słaby i niesmaczny ja nie wiem czy się pofatyguje do telewizora żeby go oglądać. Moim zdaniem tu może paść remis ale jak dla mnie mecz no bet ani na bramki bym nie grał ani na wynik. Żaden z tych piłkarzy w kadrze nie strzelił gola jest skład eksperymentalny i nie wiadomo co to może być. Takie jest moje zdanie na temat tego meczu. Osobiście odradzam granie w ogóle w tym meczu na cokolwiek.

sedek 36

sedek

Użytkownik
Smuda wziął na ten mecz tylko 14 piłkarzy, jeśli przytrafi się jakaś kontuzja będzie bardzo małe pole manewru

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
Smuda wziął na ten mecz tylko 14 piłkarzy, jeśli przytrafi się jakaś kontuzja będzie bardzo małe pole manewru
&quot;Selekcjoner Franciszek Smuda ma do dyspozycji tylko 14 zawodników, w tym dwóch bramkarzy. Kapitanem będzie Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań)&quot;

Tytoń kontuzjowany... już opuścił zgrupowanie

jak dla mnie również X2 do gry, także zgadzam się z kolegą Bet-Master

i pobieram to po kursie 2 w Pinnacle ⛔

btw:

Skład Mołdawii - 1-Stanislav Namasco - 14-Vitalie Bordian, 3-Victor Golovatenco, 6-Petru Racu, 4-Vadim Bolohan - 7-Igor Tigirlas, 5-Alexandru Epureanu, 8-Eugeniu Cebotariu, 16-Alexandr Suvorov - 11-Igor Picusciac, 15-Anatolie Doros.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ogólnie to co było do przewidzenia. Mecz bez fajerwerków , wiadomo cieszy wygrana. Mogło by lepiej , mogło być gorzej. Takie mecze są tylko po to by być. Bo to nawet nie drugi garnitur a trzeci. W środę mecz z Norwegią. I tu już rywal znacznie trudniejszy.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Według mnie dobry zakład to under 2,5. Tak jak napisał konrad140 fajerwerków nie ma co się spodziewać. Polacy w zestawieniu ligowym, Mołdawia podobno w najsilniejszym, no ale bez przesady. Nasi dzisiejsi rywale to przeciętniacy, z którymi nawet w ligowym składzie powinniśmy sobie poradzić. Obawiam się jednak, że zwycięstwo może być wymęczone, dlatego underek pasuje tu najbardziej.
No i większych problemów nie było.. ;) Wygrana cieszy, styl, raczej nie. Piszę raczej bo meczu nie ogladałem ale wymęczone 1-0 z Mołdawią to na pewno nie jest powód do dumy nawet jeśli graliśmy takim, a nie innym składem.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Najgorszy mecz jaki w życiu oglądałem. Nie dość że Mołdawia wyglądała jakby grała w 9 nie znając zasad piłki nożnej to Polacy grali jakby cała drużyła postawiła under 1.5 gola.
Tragedia - i my i Mołdawia.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Najgorszy mecz jaki w życiu oglądałem. Nie dość że Mołdawia wyglądała jakby grała w 9 nie znając zasad piłki nożnej to Polacy grali jakby cała drużyła postawiła under 1.5 gola.
Tragedia - i my i Mołdawia.
to Ty chyba wielu meczów naszej kadry nie widziałeś ????

Mecz absolutnie do przewidzenia , pewien byłem , że tak to będzie wyglądać. Że gra będzie fatalna i z jednej i z drugiej strony. Zagrałem na Polskę , bo nie byłem pewien czy nie damy sobie wbić babola jakiegoś. I dużo nie brakowało. Mecz z tych zagrać i zapomnieć bo nie sądzę aby czemuś miał służyć. Bo jak już pisałem nie drugi a nawet 3 garnitur dziś widzieliśmy. Ciekawie to dopiero będzie z Norwegami ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom