>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Mołdawia 20.01.2014, Abu Zabi

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
vs

Czas na kolejny test dla naszych ligowców. Po dość wysokiej wygranej z Norwegami dziś kadra Nawałki zmierzy się z reprezentacją Mołdawii z którą dane nam było rywalizować w eliminacjach MŚ. Dziś jednak Nawałka zapowiada, że zagrają inni piłkarze niż w meczu z Norwegią. Zobaczymy czy uda się powtórzyć dobry wynik. Jak widać po kursach, Polacy nie powinni mieć problemów z wygraną.

Kursy oferowane przez WilliamHill

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Polska vs Mołdawia |1| kurs:1,55✅
Dziś nasze ekstraklasowe gwiazdy zmierzą się z ligowcami z Mołdawii.Bukmacherzy na prawdę muszą nisko nas cenić skoro mamy kurs aż 1,55 na to zdarzenie.Mołdawia jest słabiutka.Z tą samą Norwegią z którą nasi kopacze uporali się 3:0,przegrali w ostatnim czasie 1:2.Dziś w prawdzie Adaś Nawałka ma zaproponować inny skład niż ten przeciwko Norwegii jednak mimo wszystko sądzę,że nie wpłynie to na wynik tego meczu jakoś bardzo znacząco.Większość zawodników,których dziś może wybiec na murawę i tak prezentuje wyższy poziom od swoich rywali z Mołdawii.Nie wygrać takiego spotkania to wstyd,więc nasi muszą dać radę.Szczególnie Nawałce powinno zależeć na takiej wygranej.Zawsze lepiej pokonać w tak &quot;prestiżowym&quot; meczu takiego &quot;mocarza&quot; aby później w przypadku porażek z lepszymi ekipami ten bilans jakoś wyglądał:]Śledzę ekstraklasę i wiem,że ci grajkowie mają ambicje trochę większe niż ogrywanie Mołdawii,więc stawiam na naszych asów.
Bukmacher:STS
e:poziom meczu to taka angielska 5 liga,ale ważne że typ wszedł ????

winston007 3,8K

winston007

Użytkownik
orientuje się ktoś może czy Mołdawia też gra drugim/trzecim składem, podobnie jak Polacy? jeśli nie, ciekawy kurs na porażkę naszych :]

flpman 292

flpman

Użytkownik
Nie czuję się na tyle kompetentny żeby stwierdzić, czy to będzie pierwszy skład Mołdawii, ale w kadrze na ich ostatni mecz ze Szwecją nie znalazło się tylko 3 zawodników z podstawowego składu, który wyszedł na mecz z nami w Kiszyniowie, reszta była w kadrze, w jedenastce bądź na ławce...

winston007 3,8K

winston007

Użytkownik
to co napisałeś powyżej + fakt całkowitego niezgrania naszych ligowców skłania mnie by dać na Mołdawię. W eliminacjach nie daliśmy im rady grając podstawowym składem (mam na myśli wyjazd 1:1).

P 73

phamrol

Użytkownik
Nie bardzo sugerowałbym się meczem w Mołdawii, jak wiemy to był ich teren, a tutaj jest neutralny. Ja poszukałbym czegoś w kierunku over 2.5 lub over 3.5 ⛔, dlaczego ?

Kadra Mołdawii niemal w całości opiera się na zawodnikach z rodzimej ligi, za wyjątkiem kilku zawodników. Nasza kadra daleko odbiega od optymalnego, Ba! teoretycznie lepszy i mocniejszy skład wyszedł na Norwegię. Nie znam potencjału zawodników z Mołdawii, ale domyślam się, że również w pierwszych meczach grali teoretycznie Ci najlepsi, a w ostatnim meczu zagrają zawodnicy co grali najmniej. Składy niezgrane, neutralny teren, chęć pokazania się... trochę wróżenie z fusów, sam nie wiem czy coś zagram.

Mimo, że typ nie wszedł, to nie twierdzę, że był zły. Są mecze, gdzie over nie siedzi i z przebiegu meczu wyraźnie to widać, natomiast w tym meczu Polska sama powinna pokryć ten over.

winston007 3,8K

winston007

Użytkownik
Nie bardzo sugerowałbym się meczem w Mołdawii, jak wiemy to był ich teren, a tutaj jest neutralny.
jak najbardziej się z Tobą zgadzam.
Daje mi tylko do myślenia fakt, że nasz pierwszy zespół nie dał rady &quot;tej samej kadrze&quot; na przeciw której staną dziś nasi ligowcy.

death89 84

death89

Użytkownik
Widziałem sporą część meczu Mołdawii ze Szwecją. Dzielnie stawiali opór Szwedom, ale przegrali dość nieszczęśliwie, tracąc bramki w 77. i 86. minucie. Zaprezentowali solidny futbol, wcale nie będąc gorszym od rywali. W Mołdawii zagrało 4 zawodników z ligi rosyjskiej (Vitalie Bordian - Volga, Alexandru Gaţcan - Rostov, Eugeniu Cebotaru - Spartak Nalchik i Victor Golovatenco - Sibir), reszta z rodzimej ligi. Praktycznie podstawowy skład, który zremisował z nami zaledwie pół roku temu, dobrze zgrany. Zagrali dotąd 2 mecze w Abu Zabi, z w/w Szwecją i Norwegią, oba przegrali 2:1.
Myślę, że skoro Polska ma zagrać w innym składzie jak przeciwko Norwegii to nie ma mowy o żadnym zgraniu. Jeśli wygrają to minimalnie, ale w czyste konto naszych ligowców nie chce mi się wierzyć. Kursy na BTS? William Hill daje 2.00, Unibet - 1.92. Głupio chyba nie skorzystać, prawda?
⛔⛔⛔
gorszej kopaniny w puszczanej telewizji nie pamiętam...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom