>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Białoruś 11.10.2011 (Weisbaden)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Po meczu sparingowym z Koreą Południową (2:2) czas na kolejny sparing. Tym razem kadrze Smudy przyjdzie zmierzyć się z Białorusią. Białoruś nie ma już żadnych szans na awans na EURO , mówi się również że jest to ostatni mecz dla ich szkoleniowca. My kończymy budowę nowego zespoły , oni dopiero pewnie będą zaczynać. Nie powiem , bo kurs na Polskę calkiem fajny , a mecz z Koreą jakoś wyglądał więc sądzę , że na tym neutralnym terenie powinnismy wygrać.
Kursy z Unibet

I kadra na Białoruś.
Bramkarze: Łukasz Fabiański, Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn).
Obrońcy: Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Arkadiusz Głowacki (Trabzonspor), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Damien Perquis (FC Sochaux), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (RSC Anderlech), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań).
Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Adam Matuszczyk, Sławomir Peszko (FC Köln), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Rafał Murawski (Lech Poznań), Ludovic Obraniak (Lille), Eugen Polanski (FSV Mainz), Maciej Rybus (Legia Warszawa).
Napastnicy: Paweł Brożek (Trabzonspor), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund).
Zachęcam do dyskusji ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Powiem szczerze nie spodziewałem się, aż tak wysokiego kursu na naszych myślałem raczej o czymś w granicach 1,6. Moim zdaniem 2,1 to duża promocja, Białorusin już przegrali walkę o Euro w związku z tym ich telewizja nawet nie pokarze spotkania z Polakami. Na pewno faworyzować trzeba naszych, myślę że po remisie z Koreą przyszedł czas na zwycięstwo i to w ładnym stylu. Do kadry wraca Piszczek na pewno dużo wzmocnieniu. Słyszałem, że na ten mecz awizowało się wielu przedstawicieli Bundesligi, na celownik stawiają sobie podobno Rybusa ale u wszystkich naszych kadrowiczów na pewno pełna mobilizacja.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Myślę, że warto nawet zaryzykować Polskę z hanidicapem. Fakt faktem, że ostatni mecz wygrany dwoma bramkami miał miejsce niemalże rok temu (17.11.10 3-1 z WKS). Ale myślę, że czas najwyższy poprawić statystyki.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Jestem kompletnie zaskoczony tymi kursami... Bialorus jeszcze w okrojonym skladzie bo znam tam moze z 4 grajkow, wiec nie sadze ze to ich podstawa. Juz dawno nie grałem na Polakow ale jutro zaryzykuje

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
⚽ Polska - Białoruś 1 2.10 Sportingbet
Na Unibecie juz spadło do 1.95 ;)
Mimo kilku braków w meczu z Koreą to i tak ta gra wcale tak nie wyglądała źle. Kilka akcji sobie stworzyliśmy , tradycyjnie szalał Kuba. Graliśmy w Azji , gdzie wilgotność powietrza nie pozwala z mety dobrze kondycyjnie wytrzymać spotkania przez co w II połowie nasza gra trochę siadła. Teraz gramy prawie jak w domu , kibiców też pewnie trochę będzie więc wygrana powinna być. W końcu po to Białoruś aby wygrać coś ???? i poprawić humory , jedyny minus to kolejna długa podróż na przestrzeni kilku dni.

Otrzymane punkty reputacji: +6
pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Białoruś dziś zagra w mocno okrojonym składzie,pięciu piłkarzy zostało odesłanych do drużyny olimpijskiej,mają też 2 graczy z podstawowego składu kontuzjowanych.U nas kilka zmian,nie zagra Wojtowiak,który słabo spisał się z Koreą,zamiast niego Smuda postawi na Wasilewskiego,na ataku zamiast Lewego od pierwszych minut ma zagrać Paweł Brożek,skrzydłowym od pierwszych minut będzie Peszko...Kursy na zwycięstwo wysokie,więc grzechem byłoby nie skorzystać ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 0

populcio

Użytkownik
W pełni zgadzam się z postem wyżej! Polska ma bardzo wysokie szanse na zwycięstwo, dlatego warto też pograć ????
w ostatnich 3 meczach graliśmy z mocnymi drużynami i wszystkie 3 mecze zremisowaliśmy! teraz zagramy ze słabszym zespołem, więc z kim wygrywać jak nie z Białorusią?!

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Polacy tak męczą że nie wiem czy nawet z ruskami będziemy wstanie wygrać spotkanie ja stawiam remis.Jak do tej pory wygrywanie polaką przychodzi z trudem dla tego sądze że teraz nie powinno być inaczej.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Łukasz Fabiański – Łukasz Piszczek, Marcin Wasilewski, Damien Perquis, Jakub Wawrzyniak, Jakub Błaszczykowski, Eugen Polanski, Rafał Murawski, Adrian Mierzejewski, Sławomir Peszko, Paweł Brożek.
Dwie chyba kluczowe zmiany to Piszczek na prawej obronie i Brożek w ataku. Brożek z Meksykiem być może uwierzył że dla kadry jeszcze potrafi strzelać ;) Lewy być może kilka minut też zagra. Skład mocny , sądzę , że Smuda też chce mieć spokojny miesiąc więc ...

voriax 12

voriax

Użytkownik
Polacy tak męczą że nie wiem czy nawet z ruskami będziemy wstanie wygrać spotkanie
Rosja jest znacznie lepszym piłkarsko krajem , nie wie w ogóle skąd ,żeś tak pomyślał.Twój post to 1 wielka kpina ,choc typu nie neguje ,bo różne rzeczy na bopiskach mają miejsce.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
No i co , w sumie to typ na lajcie , cały mecz pod kontrola Polaków , Białoruś nie miała i chyba nei chciała mieć argumentów przeciwko Polakom. Brawa tradycyjnie dla Kuby , Lewy znowu skuteczny. Co do ataku i pomocy to póki co jest wporządku , o bramkę też nie ma co się martwić. Jedynie ta obrona jeszcze momentami (wg mnie ) grała nie pewnie , brak zdecydowania w działaniu , za dużo miejsca a w meczach gdzie będziemy grać z konry a prawie w każdym meczu Euro może już nie być tak kolorowo.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Też uważam, że tylko obrona niedomaga. Reszta pracuje bez zarzutu. Jak na swój potencjał, gra jest dobra, efekty też widać. Osobiście uważam, że rewolucji kadrowej nie ma już co robić, więc Ci wielce charakterni piłkarze mogliby już tylko wszystko popsuć.

Konrad za pierwsze wczorajsze zdanie powinieneś dostać upomnienie. Jak od góry wychodzą takie błazeńskie teksty to jak później wymagać poziomu od reszty...

Otrzymane punkty reputacji: +3
krzysiek74 161,4K

krzysiek74

Użytkownik
Szkoda tylko że w razie jakiś ewentualnych kontuzji Błaszczykowskiego czy Lewandowskiego &quot;leżymy&quot; bo raczej rezerw mocnych to nasza kadra nie ma.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Konrad za pierwsze wczorajsze zdanie powinieneś dostać upomnienie. Jak od góry wychodzą takie błazeńskie teksty to jak później wymagać poziomu od reszty...
wyedytowałem, żeby nie bolało. Choć ja w tym złego nic nie widziałem , ale w sumie racja aby polityki nie mieszać ze sportem.
Szkoda tylko że w razie jakiś ewentualnych kontuzji Błaszczykowskiego czy Lewandowskiego &quot;leżymy&quot; bo raczej rezerw mocnych to nasza kadra nie ma.
to samo się mówi o największych klubach i reprezentacjach , że jak zabrać im kręgosłup to będzie źle. Ale jakoś takich sensacji nie ma. Zamiast się cieszyć że jest lider czy dwóch , ze Szczęsnym to i 3 by było to już &quot;optymistyczne&quot; wizje jak tracimy Kubę i Roberta :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom