>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Austria: Cashback do 55 PLN w BetClik

Status
Zamknięty.
nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Hmm sądziłem, że temat betclick był już poruszany na forum.
Promocja nie dotyczy tylko tego meczu, ale wszystkich PIERWSZYCH zakładów na zdarzenia 1x2!
Kiedyś z niej skorzystałem. Przegrałem, kasę mi zwrócili.
Jedno jest jednak ważne - WYMAGAJĄ SKANU dowodu osobistego/paszportu!
Warto zagrać, wygrać lub przegrać, zgarnąć kasę i wiać od tego buka, bo jakoś mnie nie przekonuje ;)

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Promocja nie dotyczy tylko tego meczu, ale wszystkich PIERWSZYCH zakładów na zdarzenia 1x2!
Warto zagrać, wygrać lub przegrać, zgarnąć kasę i wiać od tego buka, bo jakoś mnie nie przekonuje ;)
Faktycznie ta promocja to nic nowego. Od dawna maja 55 PLN Cashback.
Co do dalszej Twojej wypowiedzi, to juz musze swoje 3 grosze wrzucic. To, ze wymagaja skanow wcale nie jest ich minusem, tylko jak dla mnie duzym plusem. I nie uwazam, ze trzeba od nich od razu wiac po wyplaceniu kasy. Ja buka znam od ponad 2 lat, jak nikt nie slyszal o tym, ze bedzie polska wersja jezykowa. Rejestrowalem sie u nich, bo mieli bonus 100% do 20 EURO, z ktorej skorzystalem i bez problemu wyplacilem kase. Od tego czasu dostalem od nich juz 2 razy kolejne promocje podwojenia wplat z bardzo dobrymi warunkami obrotu (tylko 3x wartosc bonusa po kursie 1,20 !!) oraz niedawno Freebet 5 EURO. Buka dlatego uwazam za dobrego, dbajacego o klienta (nie krzyczec, ze kiedys pozamykali Polakom konta, bo wzieli udzial w promo dla Hiszpanow! ???? ), bezproblemowego i jak najbardziej godnego polecenia.
Pozdro

J 0

jurwittrans

Użytkownik

To ze zadaja scanow to bardzo dobrze bo osoby takie jak anapolon nie moga sie tam rejestrowac

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Co do dalszej Twojej wypowiedzi, to juz musze swoje 3 grosze wrzucić. To, ze wymagają skaow wcale nie jest ich minusem, tylko jak dla mnie dużym plusem.
Pozdro
Co do skanów - nigdzie o tym u nich nie pisze, a nie każdy ma w domu skaner --&gt; czasami problemem może być dla kogoś bieganie, kserowanie, itp. dlatego o tym wspomniałem ????
Chociaż nie ukrywam, że ta weryfikacja trochę mnie zdenerwowała hehe.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Co do skanów - nigdzie o tym u nich nie pisze, a nie każdy ma w domu skaner --&gt; czasami problemem może być dla kogoś bieganie, kserowanie, itp. dlatego o tym wspomniałem ????
Chociaż nie ukrywam, że ta weryfikacja trochę mnie zdenerwowała hehe.
Ja tez nie mam skanera ???? ale wcale go nie potrzebuje. Skoro bawie sie w bukmacherke, to musze sie liczyc z tym, ze buki beda chcialy weryfikowac moje konta, wiec bede im musial wyslac jakies skany. Nie bylo wiec to dla mnie problemem pojsc do znajomego (mozna pojsc do jakiegos punktu ksero/urzedu/rodziny itd.) jakies ponad 2 lata temu, zeskanowac prawko jazdy i miec swiety spokoj na pare lat ???? To sie robi raz, nie potrzeba skanowac za kazdym razem jak o to poprosza, wiec to nie jest zaden problem ????
Pzdr

prezes007 0

prezes007

Użytkownik
Jeśli ktoś skorzystał z tej promocji, a kasę wpłacił do nich przez moneybookers i źle wytypował to może pożegnać się ze swoją kasą....O żadnym cashbacku nie ma wtedy mowy. Ja się przejechałem na tej promocji...i trochę straciłem, bo obstawiłem na Polskę w meczu z Austrią ???? Pisałem do supportu i mi powiedzieli, że nie zwrócą kasy, bo poszła z moneybookers. Tak więc uważajcie i nie wpłacajcie tam kasy z mb jeśli chcecie wykorzystać jakieś promo.
Jak wiadomo nie przeczytałem całego regulaminu (kto to czyta), a jest tam to napisane.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom