seksi_hultaj
Forum VIP
Polonia Warszawa - Odra Wodzisław
Kursy w Expekt: 2.35 3.00 2.90 1.35 1.50
Myślę, że w tym meczu padnie remis, a to dlatego, że:
- będzie to mecz walki, w którym dominować będzie Polonia, ale Odra powinna stawić jej czoło i wywieźć z Warszawy jeden punkt
- piłkarze mogą być lekko podmęczeni ostatnio kolejką, która rozegrana została w weekend
- jest to mecz zaległy, a w takich meczach zazwyczaj padają remisy
- wierzę, iż Odra nie dozna drugiej porażki z rzędu choć wygrać z Polonią będzie jej bardzo ciężko
- Polonia ma o co grać w tym meczu, ale nie jestem do końca przekonany, czy zdoła pokonać Odrę
Myślę, że warto w tym meczu zagrać typ na ilość goli poniżej 2.5, a także podeprzeć Polonię 1X. Moje typy w tym meczu:
Polonia Warszawa - Odra Wodzisław -> X (3.00) PORAŻKA
Polonia Warszawa - Odra Wodzisław -> poniżej 2.5 goli (1.75) PORAŻKA
Polonia Warszawa - Odra Wodzisław -> 1X (1.35) PORAŻKA
Kursy w Expekt: 2.35 3.00 2.90 1.35 1.50
Myślę, że w tym meczu padnie remis, a to dlatego, że:
- będzie to mecz walki, w którym dominować będzie Polonia, ale Odra powinna stawić jej czoło i wywieźć z Warszawy jeden punkt
- piłkarze mogą być lekko podmęczeni ostatnio kolejką, która rozegrana została w weekend
- jest to mecz zaległy, a w takich meczach zazwyczaj padają remisy
- wierzę, iż Odra nie dozna drugiej porażki z rzędu choć wygrać z Polonią będzie jej bardzo ciężko
- Polonia ma o co grać w tym meczu, ale nie jestem do końca przekonany, czy zdoła pokonać Odrę
Myślę, że warto w tym meczu zagrać typ na ilość goli poniżej 2.5, a także podeprzeć Polonię 1X. Moje typy w tym meczu:
Polonia Warszawa - Odra Wodzisław -> X (3.00) PORAŻKA
Polonia Warszawa - Odra Wodzisław -> poniżej 2.5 goli (1.75) PORAŻKA
Polonia Warszawa - Odra Wodzisław -> 1X (1.35) PORAŻKA