>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polonia Bytom - Ruch Radzionków 26.11.2011 - zaległy mecz 8 kolejki I ligi

Status
Zamknięty.
dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Przed nami jeszcze jeden, ostatni mecz I ligi w tym roku. W zaległym spotkaniu 8. kolejki 17 w tabeli Polonia Bytom zagra na własnym stadionie z 13 Ruchem Radzionków. W ostatnich trzech meczach Polonia poniosła 3 porażki, Ruch za to 2 razy przegrał i raz był górą. Jak oceniacie szanse obu zespołów? Kto waszym zdaniem wygra?
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Polonia Bytom – Ruch Radzionków
Typ: 1
Kurs: 2.18
Bukmacher: Nordicbet

Analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek dokańczający 20 kolejkę Polskiej I ligi w którym to zmierzą się zajmujący aktualnie 17 pozycję w tabeli zespół Polonii Bytom z 13 Ruchem Radzionków. Gospodarze tego meczu rozegrali do tej pory 10 ligowych spotkań na własnym stadionie w których to zdołali 3x odnieść zwycięstwo 2x zremisowali a 5x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 12 bramek a stracili 13. Goście natomiast w swoich 9 dotychczasowych występach ligowych rozegranych na wyjeździe zdołali 2x zwyciężyć 1x zremisowali a 6x doznali porażki strzelając przy tym 8 bramek a stracili 19. Ruch zupełnie nie radzi sobie na wyjazdach tracąc średnio ponad 2 bramki na każde wyjazdowe spotkanie. Gospodarze natomiast mają dzisiaj doskonałą okazję na przełamanie złej passy i tym samym zmniejszenie dystansu do bezpiecznej pozycji. W doskonałej formie ostatnio jest Jakub Świerczok którym interesuje się podobno Wisła Kraków a co z tym idzie sam zainteresowany będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony w ostatnim pojedynku w tym roku na Bytowski boisku bo po przerwie możemy go zobaczyć w innych barwach klubowych. Reasumując stawiam tutaj na gospodarzy którzy są głodni wygranej której byli blisko w ostatniej kolejce i kto wie gdyby nie czerwona kartka to by zwyciężyli z dużo wyżej notowanym Piastem.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Miałem na początku stawiać na Polonię. Kurs 2,25 wczoraj ładnie wyglądał, po chwili zastanowienia odpuściłem. Co by nie było to są derby. Radzionków ma fajną drużynę, na początku sezonu dawali radę, ale w końcówce coś się posypało. Polonia wygląda ok, ale martwi mnie to że ich gra jest tak uzależniona od dyspozycji strzeleckiej Świerczoka. On dla Polonii jest jak Rudnev dla Lecha. Wiadomo że interesują się nim inne kluby, dużo silniejsze, nawet z zagranicy i na pewno chłopak będzie dawał z siebie wszystko, ale nie lubię takich zależności w drużynie. Linia pomocy razem z Jaśkiem są w stanie pociągnąć to do przodu, ale większość piłek i tak idzie na młodego Świerczoka. Ja odpuszczam ten mecz, chociaż miałem zamiar stawiać na Polonię.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom