>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Polityczne typy

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Witam! Nie byłem aktywny na forum od 2013r. Teraz postanowiłem wrócić i spróbować swoich sił w typowaniu. Zrobiłem niewielki depozyt w Betgun, postaram się to rozszerzyć w najbliższych tygodniach. Odrazu podaje pierwszy typ i mam nadzieje, że trochę tu posiedzę ????
#1 ATP Buenos Aires
???? S.Giraldo - I. Cervantes TYP: Giraldo @1,70 ✅ (2:0)
Stawka (5/10) | Betgun
zysk: +3,50j
E: Spokojne zwycięstwo, cervantes to walczak ale w umiejętnościach moim zdaniem przepaść między tymi panami.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#2 La Liga
⚽ Espanyol - Real Sociedad TYP: Over 2.5 @2,11 ✅ (0:5)
Stawka (4/10) | BetGun
zysk: +4,44j
Espanyol panicznie będzie próbował przerwać serię 8 meczów bez zwycięstwa. Szczególnie na własnym stadionie. Sytuacja jest nieciekawa bo barcelończycy znajdują się tylko jedną lokatę nad strefą spadkową. Nie mają na co czekać trzeba ruszyć po zwycięstwo. Z drugiej strony Sociedad, który też nie bardzo może pozwolić sobie na porażkę, ich sytuacja jest niewiele lepsza a przyjeżdzają podbudowani zwycięstwem nad Betisem. Licze na otwarty, ambitny mecz do samego końca. Ostatnie 3 z 5 bezpośrednich meczów skończyły się overami.

#3 ATP Memphis
???? Y.Nishioka - J.Donaldson TYP: Nishioka @1,87 ✅ (2:0)
Stawka (3/10) | BetGun
zysk: +2,61j
Tutaj typowy mecz no bet. Jednak minimalnie większe szansę daje Japończykowi. W bezpośrednich pojedynkach 1-0 dla Nishioki, również na twardej również w USA. Dobrym typem mogą byc tez 3 sety, najprawdopodobniej będzie to dość zacięty pojedynek.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#4 NBA
???? Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers TYP: Portland +5.5 @1,70 ✅ (106:112)
Stawka (3/10) | BetGun
zysk: +2,10j
Portland ostatnio świetny mecz z Houston, Memphis przerwalo ostatnio passe zwyciestw mogą być w dołku.
Dalej wygrywamy ????

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
???? D.Goffin - M.Baghdatis TYP: Goffin @1,47 ⛔ (1:2)
???? B.Strycova - K.Kozlova TYP: Strycova @1,31 ⛔ (0:2)
AKO 1.93 | Stawka (3/10) | BetGun
zysk: -3.00j

Na dzisiaj widzę takie AKO. Goffin nie grał od Australii, jednak sezon na twardej zaczął przyzwoicie odpadając dopiero z Federerem w 1/8 finału. Baghdatis dobry turniej w Montpellier, jednak rzadko zdarzają mu się już dwa równe występy pod rząd, zwyczajnie wiek mu nie pomaga. Ponadto korty w Rotterdamie trochę się różnią i może być mu ciężko. Goffin jest lepszy, młodszy i zagra na swieżości. W drugim pojedynku kursy poszły w górę na Strycovą po efektownym zwycięstwie Kozlovej z Siegemund. Oglądałem ten mecz, Niemka wyrzucała co popadnie. Kozlova ma papiery na przyszłość ale moim zdaniem nie ma szans póki co by pokonać regularna i mocno grającą Czeszkę.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#6 WTA St. Petersburg
???? A.Pavlyuchenkova - K.Koukalova TYP: Pavlyuchenkova 2-0 @1,57 ⛔ (2:1)
Stawka (5/10) | BetGun
zysk: -5.00j
Widziałem wczoraj mecz Koukalovej z Tig i jedyne co można powiedzieć dobrego o jej tenisie to solidny forehand po przekątnej. Naprawde ciężko zwrócić uwagę na coś innego. Kiedy miała szanse na przełamanie często pojawiał się kilkumetrowy out a jej mimika sprawia wrażenie jakby w ogole nie chiała w życiu grać w tenisa. Anastasia to zawsze gwarancja pewnego poziomu, szczególnie na własnych śmieciach. Solidna gra za linią solidna przy siatce, no i oczywiście wrodzona zawziętość. Nie widze tutaj szans aby odpuściła chociaż seta słabej Czeszce.
E: Serio? typowo odpuściła, było do wygrania w dwóch setach.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#7 ATP Buenos Aires
???? P. Cuevas - A.Ramos TYP: Cuevas -2.5 @1,83 ✅ (2:0)
Stawka (3/10) | BetGun
zysk: +2,49j

W bezpośrednich pojedynkach 2:1 dla Pablo. Ramos męczył się w Quito przeokropnie nie pokazując moim zdaniem nic ciekawego. W meczu z Ramem powinien odpaść gdyby Amerykanin wytrzymał ciśnienie. Pablo zagra pewnie swoje i jeśli nic szczególnego się nie stanie powinien przełamać 2/3 razy serwis Hiszpana. Grane za niewielką stawkę bo jednak Ramos lubi grać z jednoręcznymi backhandami.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#8 ATP Memphis
???? M. Granollers - M. Jaziri TYP: Granollers @1,63 ✅ (2:0)
???? J.Millman - A.Krajicek TYP: Millman @1,43 ✅ (2:1)
AKO 2.33 | Stawka (3/10) | BetGun
zysk: +3,99j
#9 ATP Rotterdam
???? G.Monfils - E.Gulbis TYP: Gulbis @2,39 ⛔ (2:0)
Stawka (2/10) | BetGun
zysk: -2.00j
#10 Challanger Bergamo
???? H.Moriya - J.Satral TYP: Moriya @2,63 ✅ (2:0)
Stawka (2/10) | BetGun
zysk: +3,26j
Bez analiz bo czasu brak.

Edit: Ogólnie jestem zadowolony, dzień na plus. Ale zawiódl typ za najwyższa stawkę czyli Pavlyuchenkova. Od Gulbisa spodziewałem się wiecej, a może mniej od Monfilsa. Poza tym super, fajnie że Moriya ogarnął drewniaka Satrala.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#11 NBA
???? Dallas Mavericks - Utah Jazz TYP: Dallas @1,85 ⛔ (119:121)
Stawka (3/10) | BetGun

Tutaj liczę na przerwanie dobrej serii Jazz.

Edit: Prowadzili przez cały mecz...dogrywka i 2pkt. Pechowo

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
???? J.Chardy - E.Donskoy TYP: Chardy @1,36 ✅ (2:1)
???? D.Cibulkova - E.Rodina TYP: Cibulkova 2-0 @1,60 ✅ (2:0)
AKO 2.18 | Stawka (3/10) | BetGun
zysk: +3,54j
Dopiero co Donskoy został zmieciony 6:1 6:2 z Gulbisem dokładnie na tym samym korcie, wątpie aby się pozbierał na tyle aby wygrac z Chardym, który lubi mieć dziwne odchyły formy. Oby nie tym razem. Wreszcie liczę, że praktycznie po roku przerwy wróci prawdziwa Cibulkova. Biegająca, walcząca krzycząca. Rodina przegrała ostatnie 4 spotkania i nie wyglądało to najlepiej. Cibulkova ograła pewnie Australijkę Birrell 2:0 w Fed Cup. Liczę, że dzisiaj powtórzy ten wynik.
Edit: Co za horror zrobił Chardy!

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#13 ATP Rotterdam
???? M. Cilic - G. Muller TYP: Over 24.5g @1,84 ✅ (7:6)(7:6)
Stawka (2/10) | BetGun
zysk: +1,68j

Spotkanie dwóch serwisów. Normalnie obawiałbym się o przełamania dla Cilica, ale to co robił w meczu z Istominem. Potrafił nie wykorzystać 6 break pointów w jednym gemie po włąsnych błędach. To nie jest ten Cilić z US Open 2014. Nigdy wcześniej ze sobą nie grali więc ciężko przewidzieć jak spotkanie się potoczy ale obawiam się, że to może nie być najpiękniejszy mecz. Bardzo możliwe dwa tie breaki.

Edit: Typowo dwa tie breaki ????

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#14 Trondheim HS131
▶ S.Kraft - J.A. Forfang TYP: Kraft @1,70 ✅
Stawka (2/10) | BetGun
zysk: +1,4j
#15 Trondheim HS131
▶ D.Kubacki - K.Stoch TYP: Stoch @1,75 ⛔
Stawka (2/10) | BetGun

#16 Trondheim HS131
▶ N. Kasai - D.Prevc TYP: Kasai @1,65 ✅
Stawka (2/10) | BetGun
zysk: +1.3j

#17 Trondheim HS131
▶ A.Stjernen - J.Hauer TYP: Stjernen @1,85 ⛔ 0.2pkt!!!
Stawka (2/10) | BetGun

Nie mogłem się zdecydować więc zagrałęm wszystkie cztery za płaską stawkę 2j. Moim zdaniem Kraft mocniejszy od Forfanga, szczególnie na dystansie dwóch skoków. Jeśli chodzi o polską parę, Kubacki zawsze gorzej skacze w zawodach, niestety to już tradycja. Kamil bardziej chimeryczny w tym sezonie i nie wiadomo co sie spodziewać ale jak odda chociaż jeden skok na poziomie to powinno być ok. Poza tym lubi tę skocznię. Noriaki równiejszy od młodego Prevca i przede wszystkim lepiej oceniany co może mieć duże znaczenie. Ostatnia para to para norwegów. Stawiam tutaj na zmęczenie sezonem Hauera i doświadczenie Stjernena.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#18 ATP Buenos Aires
???? F. Delbonis - N.Almagro TYP: Delbonis @2,08 ⛔ (1:2) 4-1 prowadził w 3secie !! :/
Stawka (2/10) | BetGun

Największym problemem Almagro na mączce jest jednoręczny backhand. Nie jest to z reguły regularne uderzenie chyba, że operuje się nim jak Stan Wawrinka. Myślę, że mecz 50/50 lekko ze wskazaniem na Delbonisa. Wygrał ich ostatnie spotkanie i myślę, że ma duże szanse dzisiaj pokonać Hiszpana. No i będzie mu sprzyjać publiczność.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#19 WTA Kaohsiung
???? S.Hsieh - M.Minella TYP: Minella @2,67 ⛔ (1:2)
Stawka (2/10) | BetGun
#20 WTA St. Petersburg
???? K.Kozlova - E.Vesnina TYP: Kozlova @1,79 ✅ (2:1)
Stawka (2/10) | BetGun
zysk: +1,58j
#21 WTA St. Petersbug
???? M.Niculescu - T.Babos TYP: Niculescu @1,73 ⛔ (1:2)
Stawka (3/10) | BetGun

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#22 ATP Rotterdam
???? R.Bautista Agut - J.Vesely TYP: Bautista Agut -3.5 @1,80 ✅ (4:6)(6:2)(6:4)
Stawka (4/10) | BetGun
zysk: +3,20j

Ryzykuję trochę grając ten typ, bo prędzej czy później Hiszpan musi się potknąć. Ale oglądając grę Czecha przez ostatnie miesiące nie mogę tego nie zagrać. Dla mnie Vesely to drewniak i mimo, że w pierwszym meczu w Rotterdamie zagrał chyba najlepszy mecz w sezonie to i tak Bautista jest do bólu regularny. Po prostu musi go zajechać i fizycznie i psychicznie. Przy normalnej dyspozycji obu zawodników, taki kurs to prezent. Jednak rzeczywiscie Bautista gra troche gorzej niz w Sofii a Vesely lepiej. Ale mimo wszystko... Przypominam Roberto Bautista Agut wygrał ten turniej a Vesely odpadł w pierwszym meczu z Dzumhurem.

Edit: Nie wiem jak gra Vesely&#39;ego moze sie tak zmienic na przestrzeni kilku dni. Tak czy siak Bautista ogarnął. Strasznie go cenie za jego waleczność.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#23 Euroleague
???? Khimki Moskwa - Real Madryt TYP: Under 171.5 @1,70
Stawka (3/10) | BetGun
Opieram się tutaj na statystyce i bezpośrednim h2h. W spotkaniach między tymi drużynami tylko raz przekroczono wynik 171pkt. A jeśli Real był gościem to jeszcze nigdy. Dla mnie po takim kursie, nie ma co się zastanawiać ????
18.11.15 EUR Real Madryt Khimky M. 82 : 85
16.10.15 EUR Khimky M. Real Madryt 84 : 70
23.11.12 EUR Real Madryt Khimky M. 104 : 81
19.10.12 EUR Khimky M. Real Madryt 86 : 85
02.12.09 EUR Real Madryt Khimky M. 70 : 59
22.10.09 EUR Khimky M. Real Madryt 84 : 81

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#24 ATP Buenos Aires
???? David Ferrer - R.Olivo TYP: Olivo +5.5 @1,88
Stawka (3/10) | BetGun
Gram lekko w stronę Olivo w tym spotkaniu. Wygrał już w tym sezonie np. z Fernando Verdasco oraz wczoraj 2-0 z faworyzowanym Facundo Bagnisem, który cały początek sezonu spędził na mączce. David Ferrer to jednak półka wyżej i nie wyobrażam sobie żeby odpuścił mecz. Natomiast handi +5.5 na clayu to naprawdę solidne handi i myślę że Renzo Olivo jest w stanie je zabić. Głownym powodem grania tego kuponu jest jednak miejsce jego rozgrywania. Nieoficjalnie mówi się, że światowa czołówka jeździ tam na drugie wakacje i żeby krzywo się nie patrzyli trochę poodbijają. Oczywiście jest to przesada natomiast są przesłanki aby sądzić że David nie podejdzie do tego meczu jak o życie. Natomiast Olivo z pewnością.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#25 ATP Buenos Aires
???? D. Schwartzman - P.Lorenzi TYP: Schwartzman @1,70
Stawka (7/10) | BetGun

Ostatni typ na dziś i trochę mocniej. Mam nadzieje, że Diego uratuje ten mizerny dzień. Na mączce chłop nie do zajechania, przynajmniej na tym poziomie. Zadziwił mnie, również mocną postawą psychiczną z Dolgopolovem. Nie będę wiecej pisał bo wystarczająco już napisano. Powinno być easy!

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
#28 Ekstraklasa
⚽ Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin TYP: Zagłębie @1,9 ⛔ 1-1
Stawka (3/10) | Bet365
zysk/strata: -3.00j

#29 Challanger Santiago
???? F.Bagnis - R. Dutra Da Silva TYP: Bagnis @1,53 ✅ 2-1
Stawka (2/10) | Bet365
zysk/strata: +1.06j

Do góry Bottom