>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polecony problem z bonusem

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
w listopadzie zarejestrował sie kolega podał mi swoje dane by go polecic wysłałem emaila a oni odp mi ze pod tym numerem IP juz ktos odebrał bonus za poleconego ??? rozumiecie to bo ja nie.....
o ile wiem nie ma limitów za poleconego a po 2 tylko ja mam dane tego kolegi wiec kto mogł go inny polecic!!!!! banda złodzieji!!!!!!!!!!!!????
miał ktos podobny problem???

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Możliwę że masz sieć np. radiową i kilka osób korzysta z jednego IP co w tym przypadku daje rację Expektowi.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Możliwę że masz sieć np. radiową i kilka osób korzysta z jednego IP co w tym przypadku daje rację Expektowi.
tak zgadza sie mam radiowke ale nikt inny nie podawał kolegi danych expektowi by dostac bonusa a w regulaminie pisze &quot;Osoba polecająca może zdobyć dowolną liczbę poleconych i bonusów. Expekt.com jednak rezerwuje sobie prawo do limitowania tej liczby.&quot; czyli ze zrobili mi limit na poleconych?

R 0

ruchman

Użytkownik
Ich decyzje sa nie odwolalne, wiec nawet nie masz co z nimi polemizowac. Mialem bardziej ciekawy problem. Polecilem goscia, a oni mi odpisali ze nie moga mi przyznac bonusu bo osoba polecona juz polecala graczy. Zaczalem sie z nimi klocic, ze jak sa dodatkowe przepisy dotyczace bonusu to powinny go umiescic w regulaminie. Odpowiedzieli mi ze ten przepis jest oczywisty. Czy dla wszystkich taki oczywisty? dla mnie nie?

o ile wiem nie ma limitów za poleconego
i tu sie mylisz, ja dostalem limit na poleconych graczy. Ale poleciclem ok. 20 moze wiecej, juz stracilem rachube.

Z jednego IP moze kozystac kilku uzytkownikow, ale jezeli sprawa toczy sie o bonusy to juz tak nie jest.

Do góry Bottom